Forager oyun incelemem nasıl olmuş?

Panda Baran

Hectopat
Daha fazla  
Selam, kendimi kurgu konusunda geliştirmek için ve yapmayı sevdiğim için bir oyun incelemesi yaptım. Sizce nasıl olmuş? Önerileriniz ve görüşlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun içeriği bilgilendirici. Kullanılan müzikler ve resimler izlenebilirliği arttırmış. Anlatım akıcı fakat ses tonunuzu daha da geliştirmeniz gerek, videonun başlarında ve sonlarında resmen bayılacak gibi oldum. Kullanılan üslup da samimiyet kazandırmış. Takipteyim.

Videonun içeriği bilgilendirici. Kullanılan müzikler ve resimler izlenebilirliği arttırmış. Anlatım akıcı fakat ses tonunuzu daha da geliştirmeniz gerek, videonun başlarında ve sonlarında resmen bayılacak gibi oldum. Kullanılan üslup da samimiyet kazandırmış. Takipteyim.
O gün biraz moralim bozuktu ama uzun süredir video atmadığımdan kendimi zorlayıp yaptım kusura bakmayın :(

Çok eskiye cevap vermek beni üzüyor ama bir yandanda o senelerde türklerin bu oyunu bilip oynamasına hayran ve şaşkınım. Pixel oyunlara herzaman hayranlık duymuşumdur Minecraft, Mindustry ve Theotown oynadım. Bu oyunuda severek oynadım. Şimdi PCme yükledim onda oynayacağım (tabi eski hevesim hala duruyorsa)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı