Bu da mümkün ancak dizeş partikül filtresi tıkansa motor rastgele zamanlarda güç düşürmez. Ben hava akışmetre sensörü bozulmuştur diye düşünüyorum ama tabii her olasılığı değerlendirmek lazım.Büyük ihtimal tıkandı araç filtrerlerden.
Bu da mümkün ancak dizeş partikül filtresi tıkansa motor rastgele zamanlarda güç düşürmez. Ben hava akışmetre sensörü bozulmuştur diye düşünüyorum ama tabii her olasılığı değerlendirmek lazım.Büyük ihtimal tıkandı araç filtrerlerden.
100 beygir de, 215 tork da normalde sizi gayet yerinde götürmesi gerekiyor. Çünkü biz Trabzon, ordu gibi şehirlere gittiğimizde 240 torkla çok rahat 5. vitesten 105 beygirlik arabayla çıkabiliyoruz.
Dizel ise Turbo olma ihtimali var. Turbo devreye girmiyor olabilir ya da filtreler sıkıntı çıkarıyor olabilir. Benim tahminim filtrelerden yana. Araç düzenli bakıma giriyor mu? Eğer 4 senedir çok düzenli bakıma girmeyip üstüne bir de fazla kullanılıyorsa filtreler sorun çıkarıyordur muhtemelen tıkanmıştır ve performansını yerine getiremiyordur.
Güç düşmesi esnasında araç herhangi bir arıza gösteriyor mu? Muhtemelen motorla ilgili bir sorun var ve motor kendisini koruma moduna alıyor. Belki hava akışmetre sensörü bozulmuştur. Başka bir arabada başımıza gelmişti. Bilgisayara sokmakta fayda var.
Demiş olabilir ancak dediğim gibi tahminim filtrelerin sorun çıkarmasından yana.Heh evet oto tamirdeki adam Turbo devreye girmiyor tarzında bir şey demişti.
Turbo devreye girmiyor diye bir şey yok. Turbo, motor marş aldıktan itibaren sürekli çalışan bir parçadır. Düşük devirlerde düşük basınç üretir, yüksek devirlerde motora verebileceği maksimum basıncı üretir. Turboda sorun varsa tüm devirlerde güç düşük olur ve genelde egzozdan mavi duman çıkar ve araç yağ eksiltir.Heh evet oto tamirdeki adam Turbo devreye girmiyor tarzında bir şey demişti.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.