Ford Focus Satıp Scirocco Almak

P3rcy

Megapat
Makaleler
1
Yer
İzmit
Arkadaşlar 2016 model Titanium paketli 20 binde Ford Focus Sedan arabam var. Ailemle düşünüp aileye daha uygun olmasından dolayı tercih etmiştik. İlk kullanıcısıyım. Fakat şu sıralar satıp 2. el 2015-2016 model Scirocco almayı düşünüyorum. Kafa kafaya fiyatlarda sayılırlar Sahibinden'den baktığım kadarıyla. Sırf sportif görünümü için hoşuma gittiğinden dolayı düşünüyorum bunu. Arabamın performansından vesayre memnunum. Hız tutkunu da değilim normal bir şekilde kullanırım arabayı. Sizce ne kadar mantıklı Focus satıp 2. el Scirocco almak? Zarara girer miyim uzun vadede vesayre?

Haklısınız 2 kapı çok sıkıntı olacak, zayıf insanlar da değil ailem. Her in bin yapışlarında içlerinden küfür edeceklerini düşünüyorum bana.

Sahibinden sitesinden baktığım kadarıyla aynı donanımlara benzer kilometreye sahip Focus'ları 90 100 bin TL arasına koymuş insanlar hep. Bahsettiğim Scirocco'lar da hep o fiyat aralığındalar. Fakat dediğiniz gibi şu kapı mevzusundan dolayı şu an bir düşündüm de haklısınız. Çok sıkıntı yaşanır herkes de mantıksız dediğine göre bir bildiğiniz vardır mutlaka. Arabalardan fazla anladığımı söyleyemem.

Sırf dış görünüşü hoşuma gittiğinden dolayı Scirocco istemiştim. Onun dışında Audi tarafında 2013-2014 model Audi A4'ler var bana ve aileme uygun beğendiğim. BMW ve Mercedes tarafında da 2010 modellerin altına düşüyor. Bu kadar yeni bir araba satıp eski almayı da istemiyorum ne kadar BMW Mercedes de olsa.

Onun dışında biraz SUV baktım ve Mazda buldum 2015 model CX-3 CX-5 diye, nasıldır pek fikrim yok hoşuma gitti sadece. Kısacası aklım baya karışık.

Onun dışında biraz SUV baktım ve Mazda buldum 2015 model CX-3 CX-5 diye, nasıldır pek fikrim yok hoşuma gitti sadece.
Mazdalar iyidir. BMW, Mercedesleri de model çok eski olmadıkça alınabilir büyük bir arızası yoksa.
Ancak BMW filan alırsan parçaları pahalıya geleceğinden onları son anda düşünebilirsin.

Yorumlarınız için öncelikle teşekkür ederim Sciroccodan vazgeçtim tamamen. Ben ufak bir soru daha sormak istiyorum sonradan yapılan sunrooflar sıkıntılı oluyor mu? Genel olarak araştırdığımda çoğu kişi sorun oluyor vesayre demiş. Arabanın değerinde bir düşüşe yol açar mı veya sıkıntı yaratıyor mu acaba bir bilginiz var mı?

. Ben ufak bir soru daha sormak istiyorum sonradan yapılan sunrooflar sıkıntılı oluyor mu? Genel olarak araştırdığımda çoğu kişi sorun oluyor vesayre demiş.
:D Ustasına bağlı. Düzgün iş yapan bir yer bulursan sıkıntı olmaz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı