Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sorunum şu ki, fabrika çıkışlı kod kağıda yazılı arabada duruyordu, gelen giden bu ne diğe sorduğunda, kapının kodu olduğunu söylüyordum (değiştiririm diğe düşündüğüm için umursamıyordum). Ama sonra fark ettim ki fabrika kodu değiştirilmiyormuş ya da ben bilmiyorum. Şimdi bana gerekli olan yeni ikinci kod yaratmak değil de fabrika çıkışlı kodu değiştirmek."Ford Fusion kapı kodunu sıfırlamak için, aracınızın fabrikada ayarlanmış kodunu girin, 1'e ve ardından 2'ye basın, istediğiniz 5 basamaklı kodu girin ve tamamlamak için 1'e basın. Fabrika ayarlı kodu girerek ford fusion kapı kodunu sıfırlayabilir, ardından 1-2'ye basabilirsiniz. yeni kişisel 5 haneli kodunuzu girin ve ardından 1'e basın "
Yazıyor internette.
Bunun için belki de bayiye gitmeniz gereklidir ben de bilmiyorum internette yazan bilginin ötesinde bir şey.Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Sorunum şu ki, fabrika çıkışlı kod kağıda yazılı arabada duruyordu, gelen giden bu ne diğe sorduğunda, kapının kodu olduğunu söylüyordum (değiştiririm diğe düşündüğüm için umursamıyordum). Ama sonra fark ettim ki fabrika kodu değiştirilmiyormuş ya da ben bilmiyorum. Şimdi bana gerekli olan yeni ikinci kod yaratmak değil de fabrika çıkışlı kodu değiştirmek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.