2009 model Ford Fusion alınır mı?

Hocam bu sabah gözümün önünde arkadaşım 2017 model golfüne 1.580. 000 ₺ teklif aldı. Yani demek istediğim maalesef Türkiye pazarında araçların fiyatı çok şişti. Özellikle VAG grubu araçlarında artık paralar araba ve donanımlarına değil, önlerindeki logoya ödeniyor oldu. Siz bu aracın gerçek piyasası bu değil, fiyatı şişirme vs derseniz işin içinden çıkamazsınız. Burası serbest piyasa sonuçta.
Adam aracını satışa koyacak giriyor sarı siteye ilanlara bakıyor. Kendinden daha yüksek km veya daha çok boyaya sahip bir araç görüyor. Fiyatına bakıyor 500bin TL benim aracım daha temiz bende buna 550 yazayım diyor. Sonra diğeri geliyor benimki daha temiz o zaman bende 580 yazayım diyor ve böyle devam ederek iyicene kötü bir hâl alıyor durum.
İşte tam da sorunum bu hocam. Ben araba temizse biraz da fazla vermeye razı gelen bir yapıdayım. Ama arkadaş o parayı etmez diyor, kafamı karıştırıyor. Böyle olunca bana da fiyatlar abartı gibi geliyor. Hakikaten işin içinden çıkamıyorum. Halbuki favoriye aldığım ama yanaşmadığım araçların çoğu satıldı bile. Sizce bahsettiğim Linea için şuanki piyasada 475 iyi bir fiyat mı? Ve ya ortalama bir fiyat söyleyebilir misiniz? Sizin yorumunuza göre fiyat açıkçası bana makul gibi geliyor.

İşte tam da sorunum bu hocam. Ben araba temizse biraz da fazla vermeye razı gelen bir yapıdayım. Ama arkadaş o parayı etmez diyor, kafamı karıştırıyor. Böyle olunca bana da fiyatlar abartı gibi geliyor. Hakikaten işin içinden çıkamıyorum. Halbuki favoriye aldığım ama yanaşmadığım araçların çoğu satıldı bile. Sizce bahsettiğim Linea için şu anki piyasada 475 iyi bir fiyat mı? Ve ya ortalama bir fiyat söyleyebilir misiniz? Sizin yorumunuza göre fiyat açıkçası bana makul gibi geliyor.

450-525 bin arası Max 200.000 km 2-3 parça boyalı Linea şu an sarı sitedeki ortalama ilanların fiyatıdır. Bu fiyat aralığında bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı