Ford Mustang Ecoboost, V6, GT & Lanet Olası Vergiler

Son mesajın üzerinden 1 ay geçtikten sonra hort sayılıyor mu bilmiyorum ama başlığı görünce dayanamadım :açım: @Polter Seninle araba konusunda aynı zevkleri paylaşıyoruz ve Türkiye'de yaşayan bireyler olarak aynı dertten muzdaribiz. Amerikan Muscle sevdalısıyımdır. Neden bilmiyorum ama küçük yaşlarımdan itibaren filmlerde ve oyunlarda gözüme daha çok çarpmış olmasından sanırım, Mustang benim için dream car statüsündedir. ( Az önce söylediğim sebepten ötürü Türkiye şartları vs.) En sevdiğim modeli de 69 Boss 429'dur. O olmasa da yine bir 69 Mach 1 sahibi olmayı isterdim. Yeni Shelby GT 350'yi de sırf araç içi kullanılan malzeme kalitesinden ötürü almak isterdim. Ne yazık ki Mustangler az para çok eğlence felsefesiyle üretildiği için bu tarz detaylardan kısıtlanmak zorunda kalıyor. Umalım ve bir şekilde gayret gösterelim de ülkemizin her alandaki üretimi artsın, vergi kaçakçılığı azalsın, para birimimizin değeri yükselsin. Böylece biz de bu tür başlıkları sadece ekonomik nedenlerden ve sosyal hayattan ötürü değil de eğlence amaçlı olarak da açabilecek rahatlığa kavuşalım . :cool:

Not: Yeni kasa Mustang, Ford'un efsane otomobilini modern çizgilerle yenileştirirken aynı zamanda aracın sahip olduğu havayı da koruyabilirim deme şekli olmuş resmen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı