Ford Ranger 2.0 EcoBlue 4x4 wildtrack şehir içi ve arazide kullanılır mı?

• Konuyu başlatan Hasoor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.022
Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi Ford Ranger 2.0 EcoBlue 4x4 wildtrack almak üzereyim. Hem şehir içi hem de arazide kullanacağım için bu aracı istiyorum. Bu araç hakkında bilgili arkadaşlardan, bakım masrafları, genel masrafları hakkında cepten ne çıkar ortalama? Aracı daha önce kullanmış ve hala kullanan arkadaşlar bir bilgilendirme yaparsa memnun olurum.

Motor mekanik açısından hiçbir sorun çıkmaz.
Akaryakıt ve vergisel anlamda parasını çıkarabilecekseniz mantıklı olur aksi durumda kişisel kullanım için mantıklı değil.
Daha önceden Ranger, Hilux araçlarımız oldu, şu an aktif olarak Navara kullanıyoruz. Şehir içinde kesinlikle gereksiz bir heves oldu bizim için.
Ailecek bir yere gitmek istersiniz saatlerce park yerini düşünürsünüz, dışarı çıkmak istersiniz kart ekstresinde ay sonunda 20 defa akaryakıt alımı görürsünüz..
Bakım masrafına gelecek olursak normal bir otomobilin bakımından %30 daha pahalı.

Sadece 3 ay erteleyip elimde ki peşinatı yükseltip öyle almaya karar verdim çünkü bu şekilde yaptığım hesapla benim için aracın masrafları, yakıtı vs. devede kulak kalıyor, fakat şuan bahsettiğiniz şehir içi kullanım zorluklarını düşünüyorum, kamp gibi bir hobim olmasa sadece şehir içi kullanacak olsam hiç düşünmeden sedan bir binek araç alıcam fakat binek otomobiller ile araziye çıkmak hem bana işkence hem araca eziyet oluyor. Kış kampına zaten gidemiyorum otomobil ile.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı