bende de aynı hatayı veriyor dediğini yaptım ama hala aynıKurmak istediğin sürümde bir kere oyuna girip tekrar dene.
Launcher profile missing hatalarını ben böyle çözüyorum. Sizde başka bir sorun var heralde.bende de aynı hatayı veriyor dediğini yaptım ama hala aynı
Selam. Minecraft'ta Forge kurulurken hata veriyor. Hatayı resim olarak bıraktım bilgili biri yardım edebilir mi?
Eki Görüntüle 1887099
Bu şekilde çözdüm sorunumu, teşekkürler.Bende de aynısı oluyordu çözdüm sadece bir dosyayı tekrar adını doğru bir şekilde yazmalısın profiles diye bir JSON dosyası olacak o sende hatalı yazılmış onu aynı bende yazdığı gibi yazarsan sorun çözülür.
Eki Görüntüle 1933205
Hocam bende korsan kullanıyorum dediğiniz gibi dosyanın adını değiştirdim ama oyunu her açtığımda adı değiştirilen dosyanın aynısı geri geliyor ve yine forge kurulumu yapamıyorum.Bende de aynısı oluyordu çözdüm sadece bir dosyayı tekrar adını doğru bir şekilde yazmalısın profiles diye bir JSON dosyası olacak o sende hatalı yazılmış onu aynı bende yazdığı gibi yazarsan sorun çözülür.
Eki Görüntüle 1933205
Bende de aynısı oluyordu çözdüm sadece bir dosyayı tekrar adını doğru bir şekilde yazmalısın profiles diye bir JSON dosyası olacak o sende hatalı yazılmış onu aynı bende yazdığı gibi yazarsan sorun çözülür.
Eki Görüntüle 1933205
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.