Forma koleksiyonu yapmak mantıklı mı?

leonada

Decipat
Daha fazla  
Merhaba. YT'de Shorts izlerken pek çok kez denk geliyorum. Forma koleksiyonu yapan insanlara bende mi ekonomik gücüm yettiğince yapsam diyorum. Sizce mantıklı mıdır? Formaları ucuza getirmek için önerdiğiniz bir yöntem veya site var mı? Yani çok aşırı masraflı olmayacaksa yapabilirim diye düşünüyorum. Hem hobi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 2011'den beri yapıyorum. Favori takımına dair formalar, eşyalar, koleksiyonluk şeyler toplamak bence çok hoş bir hobi. Ben en sevdiğim formaları da çerçeveletip duvarlarıma asıyorum odalara aşırı hoş hava katıyor.

Forma satın almak için önerim ise NF Forma ve Jose Forma'dan şaşma asla. Özellikle de NF Forma'dan, formaları son derece kaliteli ve fiyatları da 2025'e göre gayet makul. Kendilerinden 50'den fazla forma aldım bir kere bile en ufak sıkıntı yaşamadım. NF'den sipariş için Instagram adreslerinden Shopier adresine gidin.

Ben 2011'den beri yapıyorum. Favori takımına dair formalar, eşyalar, koleksiyonluk şeyler toplamak bence çok hoş bir hobi. Ben en sevdiğim formaları da çerçeveletip duvarlarıma asıyorum odalara aşırı hoş hava katıyor.

Forma satın almak için önerim ise nf forma ve jose Forma'dan şaşma asla. Özellikle de nf Forma'dan, formaları son derece kaliteli ve fiyatları da 2025'e göre gayet makul. Kendilerinden 50'den fazla forma aldım bir kere bile en ufak sıkıntı yaşamadım. Nf'den sipariş için Instagram adreslerinden Shopier adresine gidin.

Instagram, Twitter veya Facebook kullanmıyorum hocam maalesef.

Bende yapıyorum futbol kartı,eşyaları,formalar, imzalı kartlar hepsini biriktiriyorum annemin futbol kartlarını atıcağını duyunca eve koşa koşa gittiğimi hatırlıyorum :)

Az önce joseformadan forma fiyatlarına baktım uçmuş. Ben ortalama forma başı 500-600 maksimum 1000 TL diye düşünüyordum. En kötüsü 1 buçuk 2 bin arası. Benim için hayali sayılar bunlar.

Forma dışında başka neyin koleksiyonunu yapabilirim? Öneriniz var mı? Forma sandığımdan kat ve kat pahalıya mal olur çünkü.

Az önce joseformadan forma fiyatlarına baktım uçmuş. Ben ortalama forma başı 500-600 maksimum 1000 TL diye düşünüyordum. En kötüsü 1 buçuk 2 bin arası. Benim için hayali sayılar bunlar.

Forma dışında başka neyin koleksiyonunu yapabilirim? Öneriniz var mı? Forma sandığımdan kat ve kat pahalıya mal olur çünkü.
Hocam 500-600'e anca düşük kalite formalar var ne yazık ki. Bu formaların orijinal store'larından almaya kalksak 4000-5000 TL arası fiyatları olduğunu düşünürsek bence makul bir fiyat.

Merhaba. YT'de Shorts izlerken pek çok kez denk geliyorum. Forma koleksiyonu yapan insanlara bende mi ekonomik gücüm yettiğince yapsam diyorum. Sizce mantıklı mıdır? Formaları ucuza getirmek için önerdiğiniz bir yöntem veya site var mı? Yani çok aşırı masraflı olmayacaksa yapabilirim diye düşünüyorum. Hem hobi olur.

Kişiye kalmış bir durum mesela ben yapıyorum yıllardır Chelsea orijinal formalarını koleksiyon yapıyorum mesela zevk meselesi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı