1.90 85 kg player versiyon slim fit XLSizin boy ve kilonuz nedir? Siz player versionlarda hangi bedeni alıyorsunuz ve nasıl oturuyor?
Sizin boy, kilonuz ve aldığınız beden nedir?
1.90 85 kg player versiyon slim fit XLSizin boy ve kilonuz nedir? Siz player versionlarda hangi bedeni alıyorsunuz ve nasıl oturuyor?
Sizin boy, kilonuz ve aldığınız beden nedir?
Bende 175, 65kg’um. Acaba XL mı alsam diye düşünüyordum. Normalde M-L giyerim çünkü. Size çok dar değilse muhtemelen L olacaktır bana.1.90 85 kg player versiyon slim fit XL
Medium bile olabilir, alacagin saticidan daha once alanlar mutlaka kendi bedenlerini yazip uydu veya uymadi yazmislardir, onu kontrol et.Bende 175, 65kg’um. Acaba XL mı alsam diye düşünüyordum. Normalde M-L giyerim çünkü. Size çok dar değilse muhtemelen L olacaktır bana.
Bu siteden tek siparişte 3 forma aldım. Tam 3 hafta sürdü gelmesi. 10. günden sonra resmen adamla kavgalı olduk sürekli ben yazıyorum formalar noldu diyorum adam her seferinde yarın kargoya vereceğiz diye geçiştiriyor. Formalarına kalite olarak laf edemem, çakma olduğu çok belli ama kumaşı falan idare eder. Ben 3 tanesini 500'e almıştım. Benzer bir fiyattaysa alabilirsiniz siz de ama 3 hafta bekler miyim diye sorun kendinize.Formaduragi34X Instagram bir bak istersen.
Hocam iyiymiş ne zaman aldınız 3 tanesini 500e? Ben geçen indirim kuponuyla 400e aldım 1 tanesini.Bu siteden tek siparişte 3 forma aldım. Tam 3 hafta sürdü gelmesi. 10. günden sonra resmen adamla kavgalı olduk sürekli ben yazıyorum formalar noldu diyorum adam her seferinde yarın kargoya vereceğiz diye geçiştiriyor. Formalarına kalite olarak laf edemem, çakma olduğu çok belli ama kumaşı falan idare eder. Ben 3 tanesini 500'e almıştım. Benzer bir fiyattaysa alabilirsiniz siz de ama 3 hafta bekler miyim diye sorun kendinize.
Not: Bedenleri küçük, normalde giyeceğinin 1-2 beden büyüğünü al
2023 Kasımdı yanlış hatırlamıyorsam.Hocam iyiymiş ne zaman aldınız 3 tanesini 500e? Ben geçen indirim kuponuyla 400e aldım 1 tanesini.
Ürünün %30u + 22 + 3,4 TL olarak hesaplanıyor.Hocam merhaba, konuyu hortlatıyorum acaba şu an için gümrük vergisi kaç TL, 300TL diyen duydum.
Ürün seçeneklerinde seçilebilir olması lazım yoksa satıcıya mesaj atın öncesinden ona göre alın.Hocam peki patchleri nasıl ekliyorum satıcıyla iletişime geçip söylemem mi gerekiyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.