Format Atarken CMD Açılıyor

Berke

Megapat
Yer
Eskişehir
İyi günler,
2 gün önce bilgisayarima .micro adli virüs girdi ve bütün dosyalarimi sifreledi hiçbirine erişemiyorum. Ben de bundan dolayi bu virüsten kurtulmak amaçlı bilgisayarima format atmak istedim. İlk olarak Windows 8.1'di işletim sistemim onu Windows 10'a yükseltmeyi denedim fakat temiz bir format gerceklestiremedim sadece C'yi sifirliyordu. Daha sonra ISO olarak indirip USB'ye yazip boot olarak format atmayi denedim fakat aşağıdaki hatanin aynisini aldim. Sonra hiç olmadi Windows 7 yüklemeyi düşündüm fakat yine aşağıdaki hatayi aliyorum bu konuda yardimci olursaniz çok mutlu olurum.
İyi forumlar.

D40ayO.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüsü silmek yerine formata gidersen olacağı bu. Ayrıca format atmayı bildiğini sanmıyorum. Sosyaldeki videolu format rehberini uygulayıp Win 10 yükle.
Ben konunun sahibiyim hesabım 1 günlüğüne askıya alınmış bu hesaptan cevap vereceğim. İlk olarak kendi kendinize yorum yapmayın deneyip denemediğimi bile bilmeden virüsü silmek yerine formata gitmişsin gibi bir cevap veriyorsunuz. Silmeyi tabi ki de denedim 2 tane Malware programı indirdim fakat ikisiyle de sonuç alamadım. Virüs normal bir virüs değil bu konularda çok bilgilisiniz herhalde ''.micro'' virüsüyle ilgili bilginizde vardır yoksa da araştırmanızı tavsiye ediyorum. Ayrıca format atmayı tabi ki de biliyorum ve eğer yorum yapacaksanız ilk olarak egoist tavrınızdan kurtulmanızı rica ediyorum.

Malware programı antivirüs değildir.
Virüs normal bir virüs değil bu konularda çok bilgilisiniz herhalde ''.micro'' virüsüyle ilgili bilginizde vardır yoksa da araştırmanızı tavsiye ediyorum.
Güvenlik bölümünü takip ederseniz sonuca ulaşırsınız. Virüsü antivirüs ile silip yola çıksanız bu durum oluşmaz.
Ayrıca format atmayı tabi ki de biliyorum ve eğer yorum yapacaksanız ilk olarak egoist tavrınızdan kurtulmanızı rica ediyorum.
Resim bilmediğinizi gösteriyor.

Malware programı antivirüs değildir.

Güvenlik bölümünü takip ederseniz sonuca ulaşırsınız. Virüsü antivirüs ile silip yola çıksanız bu durum oluşmaz.

Resim bilmediğinizi gösteriyor.
Dostum bak güzellikle izah edeceğim sana eğer biliyorsan sorunun yolunu yordamını anlat. Bilmesem bile format atmayı ki biliyorum burada eleştiri odağı haline getireceğinize insanlara yardım etmeyi amaçlayın şahsi görüşümü bu yönde. O kadar basit düşünüyorsun ki şu bölüme gitsen sonuca ulaşırsın vs. o kadar kolay bir virüs değil ki virüsün sorunu bilgisayara bulaşmış olması değil dosyaları şifreliyor ve para karşılığında açtırmayı amaçlıyor bunu yapanlar. Şifrenin algoritmasi da çok zor çözülebilecek bir algoritma. Ayrıca virüs programıyla silmek falan demişsin herhalde karşındaki insani 15 yaşında falan aklı ermeyen bir insan olarak mı hayal ediyorsun daha çözemedim ama bizim bunlar aklımıza gelmiyor herhalde ?

Dostum bak güzellikle izah edeceğim sana eğer biliyorsan sorunun yolunu yordamını anlat. Bilmesem bile format atmayı ki biliyorum burada eleştiri odağı haline getireceğinize insanlara yardım etmeyi amaçlayın şahsi görüşümü bu yönde. O kadar basit düşünüyorsun ki şu bölüme gitsen sonuca ulaşırsın vs. o kadar kolay bir virüs değil ki virüsün sorunu bilgisayara bulaşmış olması değil dosyaları şifreliyor ve para karşılığında açtırmayı amaçlıyor bunu yapanlar. Şifrenin algoritmasi da çok zor çözülebilecek bir algoritma. Ayrıca virüs programıyla silmek falan demişsin herhalde karşındaki insani 15 yaşında falan aklı ermeyen bir insan olarak mı hayal ediyorsun daha çözemedim ama bizim bunlar aklımıza gelmiyor herhalde ?

Silmeyi tabi ki de denedim 2 tane Malware programı indirdim
Cevabına göre evet bunlar aklına gelmemiş. Herhangi bir AV ile denedin mi silmeyi?

insanlara yardım etmeyi amaçlayın
Zaten bunu yapıyoruz. Bilmediklerinizi öğretmeyi amaçlıyoruz. Yol gösteriyoruz. Ancak bunu bildiğinizi iddaa edip çözümü beğenmiyorsunuz.
O kadar basit düşünüyorsun ki şu bölüme gitsen sonuca ulaşırsın vs. o kadar kolay bir virüs değil ki virüsün sorunu bilgisayara bulaşmış olması değil dosyaları şifreliyor ve para karşılığında açtırmayı amaçlıyor bunu yapanlar.
O kadar mesaja odaklanmışssınız ki dediğim bile uygulamaya üşeniyorsunuz:
TeslaCrypt 3.0 .XXX, .TTT, .Micro
[Çözüm] [Rehber] TeslaCrypt ezz, exx, xyz, zzz, aaa, abc, ccc, vvv olan Dosyalarınızı Kurtarın
[Çözüm] Teslacrypt ezz, exx, xyz, zzz, aaa, abc, ccc, vvv kolay çözümü
Çözüm bunlar azcık araştırsanız görebilirsiniz gözünüzün önünde zaten.
Ayrıca virüs programıyla silmek falan demişsin herhalde karşındaki insani 15 yaşında falan aklı ermeyen bir insan olarak mı hayal ediyorsun daha çözemedim ama bizim bunlar aklımıza gelmiyor herhalde ?
İnsan yaşına değil akıl yaşına bakıyorum sosyaldeki kişilerde.

Zaten bunu yapıyoruz. Bilmediklerinizi öğretmeyi amaçlıyoruz. Yol gösteriyoruz. Ancak bunu bildiğinizi iddaa edip çözümü beğenmiyorsunuz.

O kadar mesaja odaklanmışssınız ki dediğim bile uygulamaya üşeniyorsunuz:
TeslaCrypt 3.0 .XXX, .TTT, .Micro
[Çözüm] [Rehber] TeslaCrypt ezz, exx, xyz, zzz, aaa, abc, ccc, vvv olan Dosyalarınızı Kurtarın
[Çözüm] Teslacrypt ezz, exx, xyz, zzz, aaa, abc, ccc, vvv kolay çözümü
Çözüm bunlar azcık araştırsanız görebilirsiniz gözünüzün önünde zaten.

İnsan yaşına değil akıl yaşına bakıyorum sosyaldeki kişilerde.
''TeslaCrypt 3.0 .XXX, .TTT, .Micro'' bu konuda kendiniz henüz çözümü yok yazmışsınız ben mi göremiyorum çözüm yoksa ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı