M mkt80 Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 1.416 Çözümler 9 20 Ocak 2023 #1 Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Dosya Ekleri 20230120_235328.jpg 115,3 KB · Görüntüleme: 308
Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi?
Çözüm BipolarBirey 20 Ocak 2023 alemin soytarısı dedi: Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Genişletmek için tıkla... Yeniye basıp ileri diyorsunuz.
alemin soytarısı dedi: Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Genişletmek için tıkla... Yeniye basıp ileri diyorsunuz.
BipolarBirey Hectopat Katılım 24 Ekim 2022 Mesajlar 1.458 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 alemin soytarısı dedi: Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Genişletmek için tıkla... Yeniye basıp ileri diyorsunuz. Artı 0 Eksi Çözüm
alemin soytarısı dedi: Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Genişletmek için tıkla... Yeniye basıp ileri diyorsunuz.
G Grenouille Hectopat Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 914 Makaleler 1 Çözümler 31 21 Ocak 2023 #3 Direkt ileri de diyebilirsiniz, Windows gerekli alanları kendisi oluşturacaktır. Artı 0 Eksi
alicsndemir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2019 Mesajlar 3.820 Makaleler 5 Çözümler 70 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 21 Ocak 2023 #4 İleriye basabilirsiniz sorun olmaz. Eğer C D olarak ikiye ayıracaksanız yeni deyip alan ayırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
İleriye basabilirsiniz sorun olmaz. Eğer C D olarak ikiye ayıracaksanız yeni deyip alan ayırabilirsiniz.
A Alptekin2710 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 276 Çözümler 1 21 Ocak 2023 #5 alemin soytarısı dedi: Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Genişletmek için tıkla... Görselde sürücü 0 ayrılmamış alan yazıyor. Muhtemelen SSD niz yeni. Yani disk bölünmemiş durumda ( hard disk veya SSD). Yeniye tıklarsanız diski 2 parçaya böler, daha sonra bir tane disk seçip ileriye tıklayabilirsiniz. Artı 0 Eksi
alemin soytarısı dedi: Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Genişletmek için tıkla... Görselde sürücü 0 ayrılmamış alan yazıyor. Muhtemelen SSD niz yeni. Yani disk bölünmemiş durumda ( hard disk veya SSD). Yeniye tıklarsanız diski 2 parçaya böler, daha sonra bir tane disk seçip ileriye tıklayabilirsiniz.
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.637 Makaleler 54 Çözümler 412 Yer Osmaniye, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Ocak 2023 #6 alemin soytarısı dedi: Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Genişletmek için tıkla... İleri basmak yeterli olur. Artı 0 Eksi
alemin soytarısı dedi: Görseldeki yere kadar geldim. Buraya gelince ne yapıyorduk? Yeni deyip ileri mi diyorduk yoksa direkt ileri mi? Genişletmek için tıkla... İleri basmak yeterli olur.