Format atarken ekran çizgi çizgi oldu

YasinÇ.

Decapat
Akşam Windows'un ISO dosyasını indirip kurdum. Rufus ile flash belleğe yazdım ve PC'yi yeniden başlattım. F11 ile Boot menüsünden UEFI bölümünü seçtim ve entera bastım ne oldu ise ondan sonra oldu. İlk başta normalde bilgisayarı açarken yazan Pro series yazısı çizgi çizgi oldu, birkaç saniye sonra açık mavi ekrana düştü ve PC kendini kapattı. Bilgisayarı açtım oyundaki FPS değerleri değişmedi ama üzerimde bir tedirginlik hakim. Acaba bilgisayara bir şey olur mu?

Şu anda stabil olarak çalışıyorsa bir sorun olacağını sanmıyorum. Yine de bir yetkili servisten bilgi almanız daha iyi olur.

Stabil olarak eskisi gibi çalışıyor format atarken birşeyleri yanlış yapmış olmalıyım çünkü eski laptopada ben format atamıyordum ama götürdüğüm kişiler atabiliyordu.

Akşam Windows'un ISO dosyasını indirip kurdum. Rufus ile flash belleğe yazdım ve PC'yi yeniden başlattım. F11 ile Boot menüsünden UEFI bölümünü seçtim ve entera bastım ne oldu ise ondan sonra oldu. İlk başta normalde bilgisayarı açarken yazan Pro series yazısı çizgi çizgi oldu, birkaç saniye sonra açık mavi ekrana düştü ve PC kendini kapattı. Bilgisayarı açtım oyundaki FPS değerleri değişmedi ama üzerimde bir tedirginlik hakim. Acaba bilgisayara bir şey olur mu?

Sorun olacağını sanmıyorum hocam. Aynısı geçen iş yerindeki Grundig laptop a format atarken karşıma çıktı. 6-7 kere karşılaştım bu ekranın çizgi çizgi olma olayına. Ama şu anda sorun yok

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı