Format atarken karşılaştığım sorun

voca

Centipat
Arkadaşlar bilgisayara format atarken karşılaştığım sorun bu (sorun giderici üzerinden format attım)Çözümü varsa lütfen yardım edin.

IMG_20200425_045751.jpg

Son düzenleme:
Windows sorun giderme aracı üzerinden sisteminizi sıfırlamak bazen böyle problemlere yol açabiliyor. USB veya CD aracı bulabilirseniz internet üzerinden temiz Windows ISO dosyası ile format işlemi yaparak deneyebilirsiniz.

Windows sorun giderme aracı üzerinden sisteminizi sıfırlamak bazen böyle problemlere yol açabiliyor. USB veya CD aracı bulabilirseniz internet üzerinden temiz Windows ISO dosyası ile format işlemi yaparak deneyebilirsiniz.
Flaşım var ama nasıl İnternete gireceğim?
Flaşım var ama nereye takıcam bilgisayar hata veriyor başka bir çözümü var mı veya bunu nasıl yapabileceğimin bir yolu
Kanka lütfen yardım et

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı