Format atarken elektirik kesildi

Oradakinin iso olan flash olduğundan emin değilim ama deneme amaçlı orada da flash yazanı seçip kayıt edip çıkın. Bir fark olacak mı bakalım.

Oradakinin iso olan flash olduğundan emin değilim ama deneme amaçlı orada da flash yazanı seçip kayıt edip çıkın. Bir fark olacak mı bakalım.
367702
sadece hdd veya Disable seçeneği var

Neyin resmini attığınızı bilmiyorken, ben size cevap vermeye çalışırken siz yazdığınıza ilave birşeyler yazarken takip etmem zor.
İlk attığınız resimde Boot Options 1 içeriğinin resminde de Flash görünüyordu, ne yaptınızda şu an da Boot Options 1 içerisinde flash görünmüyor.

Neyin resmini attığınızı bilmiyorken, ben size cevap vermeye çalışırken siz yazdığınıza ilave birşeyler yazarken takip etmem zor.
İlk attığınız resimde Boot Options 1 içeriğinin resminde de Flash görünüyordu, ne yaptınızda şu an da Boot Options 1 içerisinde flash görünmüyor.
Dediğiniz Hard disk driver Priorities kismindaki boot option1 de sadece hdd var normal boot sekmesinde 7 tane boot option seçeneği var orda flashı 1. Seçenek yapabiliyoruz

Öncelikle anakartınızın biosunu ezbere bilmiyorum, resimleriniz ve tarifinizden anlam çıkarmaya çalışıyorum, arka arkaya gönderdiğiniz resimler bu konuda bana yardımcı olmuyor. Baştan alalım,
367710

Yukarıda ki resimde seçili alana Enter dediğiniz de alttaki liste açılıyor sanırım.
367711

Yine en üstteki resimde Hard Disk Drive Priorities seçeneğinin içine girdiğinizde, altta ki menü açılıyor.
367712

Anlamadığım altta ki resme nereden ulaştığınız.
367713

Öncelikle anakartınızın biosunu ezbere bilmiyorum, resimleriniz ve tarifinizden anlam çıkarmaya çalışıyorum, arka arkaya gönderdiğiniz resimler bu konuda bana yardımcı olmuyor. Baştan alalım,
Eki Görüntüle 367710
Yukarıda ki resimde seçili alana Enter dediğiniz de alttaki liste açılıyor sanırım.
Eki Görüntüle 367711
Yine en üstteki resimde Hard Disk Drive Priorities seçeneğinin içine girdiğinizde, altta ki menü açılıyor.
Eki Görüntüle 367712
Eki Görüntüle 367713
Hard disk driver Priorities e enter yaptığıma 367714 burası açılıyor burdan enter yapdigima 367715 burası açılıyor
Eki Görüntüle 367710
Eki Görüntüle 367711
Eki Görüntüle 367712
Eki Görüntüle 367713
Sizin gönderdiğiniz en sondan 1 onceki fotoğraf boot menü (f7) kisminda var

Telefondan girdiğim için bur sorunuzu cevaplarken dier sorduğunuz soruda aynı cevabı vermek gerekiyor kbyin bu yüzden o kısma bios menü değilde boot menü den ulasiyorum
Boot menü dediğiniz Biosa delete tuşu ile değilde F11 yada benzeri bir tuşla açtığınız menü mü?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı