Çözüldü Format atarken PC Windows 10 logosunda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
istanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, ASUS K53SV model eski bir dizüstü bilgisayara USB bellekten temiz kurulum Windows 10 yapmaya çalışıyorum. Ancak Windows 10 logosunda kalıyor ve bir türlü yüklemiyor. 1 saate yakın bekledim ancak ilerleme yok. Yeni Crucial BX500 SSD taktım, eskisi bad sector doluydu. RAM sağlam. İşlemci ve ekran kartının termal macununu yenileyip temizliğini vs yaptım. Sıra formata geldi, bir türlü Windows 10 yüklenmiyor. Eski DVD ile yarım saatte Windows 7 yükledim, sorunsuz çalışıyor ancak Windows 10 yükleyemiyorum. Böyle olunca USB bozuktur ya da Rufus ile yazdırırken hata yapmışsındır diyebilirsiniz. Ancak USB belleği yeni bugün aldım ve kendi masaüstü bilgisayarıma format atarken sorun olmuyor. Windows 10 ISO dosyası da sağlamdır, çünkü masaüstü bilgisayarımda aynı imajla format atıyorum gerektiğinde. Sizce bunlar dışında sorun ne olabilir?

Asus_Format_Logoda_Kalıyor.jpeg

Hayır bende de aynı model laptop var ve Windows 7'den 10'a yükselttim. Sistem parçalarını belirtir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eski hdd de win10 vardı o yüzden desteklediğini biliyorum. Termal macun kısmında da hata yaptığımı sanmıyorum çünkü şuan win7 kurdum ve sorunsuz kullanabiliyorum. Ancak win10 yüklemek istiyorum.
intel core i5 2430m
nvidia 520mx
crucial bx500 ssd
ram modelini bilmiyorum

laptop benim değil yeğenimden ödünç aldım bir iş için. İşime yaraması için biraz temizlik parça değişimi vs yaptım işte. Bir de win10 kurabilirsem işimi görecek inş :)

Eski hdd de win10 vardı o yüzden desteklediğini biliyorum. Termal macun kısmında da hata yaptığımı sanmıyorum çünkü şuan win7 kurdum ve sorunsuz kullanabiliyorum. Ancak win10 yüklemek istiyorum.
intel core i5 2430m
nvidia 520mx
crucial bx500 ssd
ram modelini bilmiyorum

laptop benim değil yeğenimden ödünç aldım bir iş için. İşime yaraması için biraz temizlik parça değişimi vs yaptım işte. Bir de win10 kurabilirsem işimi görecek inş :)

Disk yansıtma yapabilirsiniz,yapabilirseniz

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı