Format atarken şarj biterse ne olur?

sqoudia

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumun format esnasında şarjı bitti şarja takip ilk açtığımda bios ekranı açılıyordu sonra f9'a basılı tutarak bir daha açtım ve fotoğraflara eklediğim ekranlar sırasiyla geldi bütün gece bu şekilde bıraktım sabah kalktığımda hala aynıydı. Bir süre Hoş geldiniz ekranında kalıyor sonra 1 saniyeliğine 2. görseldeki ekran geliyor sonra yine aynı döngü. Yardımcı olabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250809_131737_Gallery.jpg
    Screenshot_20250809_131737_Gallery.jpg
    44,6 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_20250809_131749_Gallery.jpg
    Screenshot_20250809_131749_Gallery.jpg
    46,5 KB · Görüntüleme: 24
Laptopumun format esnasında şarjı bitti şarja takip ilk açtığımda bios ekranı açılıyordu sonra f9'a basılı tutarak bir daha açtım ve fotoğraflara eklediğim ekranlar sırasiyla geldi bütün gece bu şekilde bıraktım sabah kalktığımda hala aynıydı. Bir süre Hoş geldiniz ekranında kalıyor sonra 1 saniyeliğine 2. görseldeki ekran geliyor sonra yine aynı döngü. Yardımcı olabilecek var mı?
USB Bellek ile temiz kurulum yap.

Laptopumun format esnasında şarjı bitti şarja takip ilk açtığımda BIOS ekranı açılıyordu sonra F9'a basılı tutarak bir daha açtım ve fotoğraflara eklediğim ekranlar sırasiyla geldi bütün gece bu şekilde bıraktım sabah kalktığımda hala aynıydı. Bir süre hoş geldiniz ekranında kalıyor sonra 1 saniyeliğine 2. görseldeki ekran geliyor sonra yine aynı döngü. Yardımcı olabilecek var mı?

Ben 11 kurdum prize takın diyor yoksa ki kuruluma devam edilemiyor. Keşke öyle yapsaydınız. En baştan başlayın sıkıntı olmasın.

Tekrar format atın, büyük ihtimal düzgün yüklenmedi.

11 bu konuda ilerleme sağlamış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar format atın, büyük ihtimal düzgün yüklenmedi.
bilgisayarı her açtığımda fotoğraflardaki ekran geliyor
USB Bellek ile temiz kurulum yap.
Usb'siz bir yöntem yok mu evde belleğim yok
Ben 11 kurdum prize takın diyor yoksa ki kuruluma devam edilemiyor. Keşke öyle yapsaydınız. En baştan başlayın sıkıntı olmasın.

11 bu konuda ilerleme sağlamış.
Anlamadım sizi en baştan başlamak için usb bellek mi lazım?

@lisra @M3rt0o @Kozlowski27 yardım eder misiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı