Kaan Çiçekk Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar format atarken bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek? Disk GPT ondan yana sıkıntı yok. Format dosyası da GPT biçiminde. Sizce sorun ne? Ne yapmam lazım?
Arkadaşlar format atarken bu hatayı alıyorum ne yapmam gerek? Disk GPT ondan yana sıkıntı yok. Format dosyası da GPT biçiminde. Sizce sorun ne? Ne yapmam lazım?
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #2 Merhaba, Bendede bu sorun oluyordu ben tüm diskleri biçimlendirdim ve işe yaradı biçimlendiremediğimi en sona bıraktım... Artı 0 Eksi
Merhaba, Bendede bu sorun oluyordu ben tüm diskleri biçimlendirdim ve işe yaradı biçimlendiremediğimi en sona bıraktım...
KS KS Kaan Çiçekk Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #3 inyhzz dedi: Merhaba, Bendede bu sorun oluyordu ben tüm diskleri biçimlendirdim ve işe yaradı biçimlendiremediğimi en sona bıraktım... Genişletmek için tıkla... Hocam bende diğer diskleri biçimlendirdiğimde de bu hatayı veriyor. Artı 0 Eksi
inyhzz dedi: Merhaba, Bendede bu sorun oluyordu ben tüm diskleri biçimlendirdim ve işe yaradı biçimlendiremediğimi en sona bıraktım... Genişletmek için tıkla... Hocam bende diğer diskleri biçimlendirdiğimde de bu hatayı veriyor.
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #4 Tüm diskleri denediniz yani? Artı 0 Eksi
KS KS Kaan Çiçekk Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #5 inyhzz dedi: Tüm diskleri denediniz yani? Genişletmek için tıkla... Evet, 4 tane var zaten orda hepsini denedim. Artı 0 Eksi
inyhzz dedi: Tüm diskleri denediniz yani? Genişletmek için tıkla... Evet, 4 tane var zaten orda hepsini denedim.
inyhzz Decapat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 258 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #6 Kaan Çiçekk dedi: Evet, 4 tane var zaten orada hepsini denedim. Genişletmek için tıkla... O zaman ilerle diyebiliyor musunuz senin durumun ciddi gibi Artı 0 Eksi
Kaan Çiçekk dedi: Evet, 4 tane var zaten orada hepsini denedim. Genişletmek için tıkla... O zaman ilerle diyebiliyor musunuz senin durumun ciddi gibi
KS KS Kaan Çiçekk Centipat Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #7 inyhzz dedi: O zaman ilerle diyebiliyor musunuz senin durumun ciddi gibi Genişletmek için tıkla... İlerle diyorum, orda yükleme başlıyor gibi %0 da gözüküyor fakat hata veriyor yine Artı 0 Eksi
inyhzz dedi: O zaman ilerle diyebiliyor musunuz senin durumun ciddi gibi Genişletmek için tıkla... İlerle diyorum, orda yükleme başlıyor gibi %0 da gözüküyor fakat hata veriyor yine