Format atarken silmeyi unuttuğumuz bölümleri ne yapabiliriz?

onrqasda

Femtopat
Katılım
28 Kasım 2020
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar merhaba, Win 10 temiz kurulum olarak format atarken bazı disk bölümlerini silmemişim, silmem gerekiyormuş. 500 MB ve 100 MB'lık ayrılmamış alanlar ve 498 MB'lık 2 adet kurtarma alanı oluşmuş görünüyor. Bu ayrılmamış alanları C'ye nasıl dahil edebilirim? Tekrar format atar gibi disklerin olduğu bölüme gelip o bölümleri silip yükleme ekranından geri çıksam olur mu?

1607088291106.png
 
Tuhaf, böyle bir şey mümkün değil diye biliyorum. Videosu vs. var mı acaba uygulama kullanılırken?

Hocam videosu yok ama ben yıllar önce kullanmaya başladım bu programı hatta o zamanlar Windows'un kendi disk yöneticisi var mıydı bilmiyorum. Bir çok kez Dual Boot yaptım Windows 8'den başlayıp Linux, remix OS, Chrome OS, bliss vs gibi tüm OS sistemleri yükledim sildim sayılır. Saydığım işlemleri yaparken de birçok kez takıldığım oldu birleştirmek istediğim boş ayrılmış alanı
Birleştiremediğimde her seferinde işe yaradı. Hatta bir seferinde yine böyle oldu birleştirmek için C'ye tıkladım sağ taraftaki oku ileri çekmeye çalışıyordum olmuyordu. Sonrasında fark ettim ki sol tarafında da uzatma yeri çıkmış orayı çekince birleştirdi.
Videosu yoktur muhtemelen eski bir program çünkü.
Şahsi düşüncem denemekte fayda var zaten aynı Windows'un kendi programı gibi.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı