Format atarken siyah yazıda press any key boot from USB hatası

Alfanzo0

Hectopat
Daha fazla  
Selam. Uzun zamandır bilgiseyarıma format atmamıştım. Şimdi atacağım zaman BIOS ekranına giriyorum forat USB'sini en üste çekip formatı başlatacagım zaman siyah ekran geliyor ve üstünde İngilizce yazılar geliyor. Bir arkadaşım bana bu yazılar geldigi zaman klavyeden herhangi bir tuşa basmamı söyeledi. Denedim ama olmadı daha farklı fikri olan dostumuz var ise yardımcı olabilir mi?

Dosya Ekleri

• pc.png
    574,5 KB · Görüntüleme: 76
Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bileşenleri nedir? USB'yi nasıl hazırladınız?

USB hazırlarken Rufus ile yazdırdım Windows kurdum içerisine tekrardan sıfırlayıp yapmamı istersen seve seve yaparım sistem hakkında bilgi ise
Ekran kartım GeForce GT 420
İşlemcim Intel i3 3210.
Hard disk veyahut SSD söylemeye gerek var mı bilmiyorum ama 128'lik SSD 1TB hard disk bulunmakta.

MBR mi, GPT mi yaptınız? GPT ise MBR olarak da deneyin.

MBR mi, GPT mi yaptınız? GPT ise MBR olarak da deneyin.

MBR olarak yaptım eminim ama format flashımı bayağı eskiden hazırlamıştım sürekli kullanıyordum şimdi format atmak istedigimde böyle bir sorun yaşadım.

Anakart modeli nedir?

Gigabyte flashı tekrardan Rufus ile hazırladım bu yazı geliyor görseldeki daha sonrasında bilgisayarın açılış ekranı geliyor hiçbir şekilde format ekranı gelmiyor.

Bir de PC çalışıyorsa ISO dosyasını açın ve Source klasöründe bulunan Setup'ı çalıştırıp deneyin.

Bir de PC çalışıyorsa ISO dosyasını açın ve Source klasöründe bulunan Setup'ı çalıştırıp deneyin.

Güncelleştirmeler alınıyor dedi daha sonrasında yeniden başlatmamı istedi peki format attıgımız gibi olacak mı? Tekrardan format atmak istesem yine aynı hatayla karşılaşıcam dediginizi yapmadan önce BIOS'u sıfırlamıştım şimdi klasördeki setupu çalıştırdım ve adımları takip ediyorum peki bu ilk aldıgım hatayı nasıl çözebiliriz?
Denedim dediginiz gibi ama hata verdi Windows 10 yükleyici başarısız oldu diye.

Bazen flash kaynaklı da olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…