Çözüldü Format atarsam Win 10 silinir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Fuat Çil

Hectopat
Merhabalar öncelikle. Ben son 2 aydır çıkan PC problemleriyle (detay burada = NVIDIA 1050 Driver geri yüklenmiyor - Technopat Sosyal) laptop uma format atma kararı aldım ve bunu evimde yapmak istiyorum. Ama bunu yapmaya hazırlanırken aklıma Win 10 silinirmi sorusu aklıma geldi. Baktım ve laptopumun kutusunda Win 10 yazılı olduğunu gördüm. Sizce PC'ye format atarsam Win 10 silinir mi? Silinirse daha büyük problemler getirebilir arkasında.

Çözüm
nasıl daha fazla emin olabilirim, lisans olup olmadığından zor durumda kalmak istemiyorum.
Konu çözüme kavuştuysa "Çözüldü" olarak işaretlenmesi için konuyu raporlayabilirsiniz. İyi sosyaller.
@Fuat Çil, @HABAR cezalı olduğu için bana söylediklerini yazıyorum.

"PC'ye format denen şey aslında Windows'u silmek gibi düşünebilirsiniz, Windows kurulum esnasında size diskin içindeki Windows'u biçimlendirip(sadece içinde Windows olan diske dokunun, diğerlerini silmeyin) devam ettirdiğiniz takdirde "format atmak" dediğiniz şeyi de yapmış olacaksınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yardımcı olacağını düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı