Çözüldü Format atılırken bilgisayara bir şey olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. İkinci el ASUS Vivobook Pro 17 Laptop aldım. Bilgisayarcı hiç format atmadan falan bana verdi. Elimde format USB'si var ama format atmaktan korkuyorum. Bilgisayara bir şey olur mu acaba?

Çözüm
Merhaba. Format atmak bilgisayara herhangi bir zarar vermez. Bilgisayarı fabrika ayarlarına çevirecekmişsiniz gibi düşünebilirsiniz.
Merhaba. Format atmak bilgisayara herhangi bir zarar vermez. Bilgisayarı fabrika ayarlarına çevirecekmişsiniz gibi düşünebilirsiniz.

Çözüm
Peki ya bir sıkıntı çıkarsa falan. Yani işletim sistemi kuramamam gibi bir durum olur mu ?
Adımları doğru yaparsan olmaz. Ayrıca şarjının format esnasında bitmeyeceğinden emin ol. Tekrardan atmak için uğraşmazsın.

Detaylı bilginiz yok ise bilgili bir kişiye danışmanızı tavsiye ederim veya internet üzerinden videolarını izleyebilirsiniz. Sistemi kuramama gibi bir sorun olursa yine bir zarar gelmez.

Kurulum ortasında problem olursa tekrar denersiniz, kurulum dosyanıda sıkıntı varsa bir internet kafeye gidip tekrar indirir halledersiniz. Kafaya takılacak bir işlem değil videodan bakarak kolayca atılabilir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı