Merhaba, 2 yıllık Windows 11 lisansım vardı şu an 1 yılı kaldı neredeyse. Format atmayı düşünüyorum fakat USB'den temiz Windows 11 kurarsam tekrar lisansıma ulaşabilir miyim onu merak ediyorum, eğer ulaşabiliyorsam nasıl ulaşırım?
Merhaba, 2 yıllık Windows 11 lisansım vardı şu an 1 yılı kaldı neredeyse. Format atmayı düşünüyorum fakat USB'den temiz Windows 11 kurarsam tekrar lisansıma ulaşabilir miyim onu merak ediyorum, eğer ulaşabiliyorsam nasıl ulaşırım?
Sona ermez çünkü sen Microsoft hesabınla alıyorsun. Yeni formatladiginda PC'de Microsoft hesabını açarsan geri gelir.
Sona ermez çünkü sen Microsoft hesabınla alıyorsun. Yeni formatladiginda PC'de Microsoft hesabını açarsan geri gelir.
Ayrıca bunu da yapın ne olur ne olmaz.
Komut istemcisini çalıştırın,
"Slmgr -dli" komutunu girin,
Açıklamada Retail, OEM veya volume_mak çıkacak. OEM'SE formattan sonra lisans sıfırlanmaz.
OEM_DM CHANNEL diyor hocam.
Ayrıca bunu da yapın ne olur ne olmaz.
Komut istemcisini çalıştırın,
"Slmgr -dli" komutunu girin,
Açıklamada Retail, OEM veya volume_mak çıkacak. OEM'SE formattan sonra lisans sıfırlanmaz.
Diğer seçenekler hakkında bilgi verirseniz forumdaki diğer kişiler de yararlanır. Bu kendi konumu açmamı gerektirecek kadar önemli değil. Sadece diğer açıklamaların anlamını merak ettim. Elbet bir gün konu sahibinin işine de yarar. Birisi konuya girdiği zaman "benimki OEM'den farklı, acaba bu ne demek" diye sormak yerine bu konuya bakmışken o sorunun cevabını da bulur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.