poin42 Yoctopat Katılım 13 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #1 CTRL+alt+delete yapıp format at diyorum atmaya başlıyor siyah ekranda günlerce bekliyor napayım ben anlamadım. Bütün sürücüyü temizle dediğimden midir çünkü 3 gündür bekliyorum ya da virüs falan mı vardır?
CTRL+alt+delete yapıp format at diyorum atmaya başlıyor siyah ekranda günlerce bekliyor napayım ben anlamadım. Bütün sürücüyü temizle dediğimden midir çünkü 3 gündür bekliyorum ya da virüs falan mı vardır?
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #11 Ryse dedi: Format at düzelir. Genişletmek için tıkla... Zeka desen var aga Artı 0 Eksi
Leca Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 1.049 Çözümler 3 13 Ocak 2022 #12 Format Tanrılarına dua et belki atarsın. Artı 0 Eksi
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 8.972 Çözümler 80 Yer Başkent 13 Ocak 2022 #13 Soğutucudan içeri bir kaç damla kolonya damlat, kapasistör iletimi güçlenirse format atılabilir. (!) Artı 0 Eksi
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.658 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #14 işlemciye diş macunu sür düzelir(!) Artı 0 Eksi
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #15 Kick Furkanowski dedi: Zeka desen var aga Genişletmek için tıkla... Arkadaş CTRL+alt+delete ile format atıyor buna şaşırmadın da nese. Artı 0 Eksi
Kick Furkanowski dedi: Zeka desen var aga Genişletmek için tıkla... Arkadaş CTRL+alt+delete ile format atıyor buna şaşırmadın da nese.
Kick Furkanowski Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 1.432 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #16 Ryse dedi: Arkadaş CTRL+alt+delete ile format atıyor buna şaşırmadın da nese. Genişletmek için tıkla... Format atılmayan bilgisayara format atarak sorun çözmek (konu troll bu arada bence) Artı 0 Eksi
Ryse dedi: Arkadaş CTRL+alt+delete ile format atıyor buna şaşırmadın da nese. Genişletmek için tıkla... Format atılmayan bilgisayara format atarak sorun çözmek (konu troll bu arada bence)
Ryse Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Nisan 2015 Mesajlar 2.225 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2022 #17 Kick Furkanowski dedi: Format atılmayan bilgisayara format atarak sorun çözmek (konu troll bu arada bence) Genişletmek için tıkla... Konu sahibi troll zaten, trolle troll ile cevap verilir. Artı 0 Eksi
Kick Furkanowski dedi: Format atılmayan bilgisayara format atarak sorun çözmek (konu troll bu arada bence) Genişletmek için tıkla... Konu sahibi troll zaten, trolle troll ile cevap verilir.