Format atılmıyor

snowlow

Decapat
Daha fazla  
Merhaba format atmak istedim ve şu an bir şey oldu hiçbir şekilde Windows'a giremiyorum. Flash bellekte Windows ISO'su var yüklemek istediğimde BIOS'a giriyorum Flash'ımı seçiyorum ardından beni Windows Boot Manager'e atıyor normal Windows'a giremek istiyorum bu sefer de "an operating System was't found" bla bla sorunu ile karşılaşıyorum.

Nasıl yani şöyle USB seçeneğini seçtiğimde önceden format ekranı geliyordu artık Boot Manager'e atıyor.

Bilgisayarınızı açtığınızda içinde işletim sistemi yoksa Boot Menüsü gelmesi normal.

Önceden Windows imajı attığınız USB yi takın ve ayarlardan cihazı usb ile aç seçeneğine tıklayın yada önceliği ona verin.

Windows kurulum ekranının gelmesi lazım.

Yapamayacak olursanız buraya ekran görüntüsü atın yardımcı olmaya çalışalım.

Format USB'sini yeniden hazırlayın, en baştan tekrar deneyin. Önceki denemede bilgisayarı erken mi kapattınız?

ISO dosyasını hangi programla yazdırdınız?
Rufus.

Bilgisayarınızı açtığınızda içinde işletim sistemi yoksa boot menüsü gelmesi normal.

Önceden Windows imajı attığınız USB'yi takın ve ayarlardan cihazı USB ile aç seçeneğine tıklayın ya da önceliği ona verin.

Windows kurulum ekranının gelmesi lazım.

Yapamayacak olursanız buraya ekran görüntüsü atın yardımcı olmaya çalışalım.

Yarın dönüş yapacağım size.

@Alina Nikitina merhaba, denediğimde Windows Boot Manager'e atıyor hiçbir şekilde sıfırlama yerine ulaşamıyorum.

Şöyle hata

Biraz beklediğimde ya da normal başlatmak istediğimde bu hatayı veriyor bu sefer de.

Dosya Ekleri

• IMG_20231022_140203.jpg
    IMG_20231022_140203.jpg
    200,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 1697972681283283840281283930660.jpg
    1697972681283283840281283930660.jpg
    156 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Rufus.

Yarın dönüş yapacağım size.

@Alina Nikitina merhaba, denediğimde Windows Boot Manager'e atıyor hiçbir şekilde sıfırlama yerine ulaşamıyorum.

Şöyle hata

Biraz beklediğimde ya da normal başlatmak istediğimde bu hatayı veriyor bu sefer de.
Windows klasöründen yanlışlıkla bir dosya mı sildiniz ?

Önceden hazırlamış olduğunuz format USB si takılı kalsın bilgisayarda.

Bilgisayar'ı açtığınızda F2, F4, F9 yada F10 tuşlarına basın.

Örnek : Bilgisayar açıldı sadece F2 tuşuna sürekli basın birşey olmaz ise bu sefer kapatıp açın F4 ü deneyin yine olmazsa sırayla gidin.

Bilgisayar'ın Boot menüsüne giriş tuşları her cihazda değişik oluyor.

Farklı bir ekrana geliceksiniz oradan settings (ayarlar) kısmından USB ile başlat yada USB ye öncelik ver gibi bir seçenek olması lazım.

Windows klasöründen yanlışlıkla bir dosya mı sildiniz?

Önceden hazırlamış olduğunuz format USB'si takılı kalsın bilgisayarda.

Bilgisayar'ı açtığınızda F2, F4, F9 ya da F10 tuşlarına basın.

Örnek: Bilgisayar açıldı sadece F2 tuşuna sürekli basın bir şey olmaz ise bu sefer kapatıp açın F4'ü deneyin yine olmazsa sırayla gidin.

Bilgisayar'ın boot menüsüne giriş tuşları her cihazda değişik oluyor.

Farklı bir ekrana geleceksiniz oradan settings (ayarlar) kısmından USB ile başlat ya da USB'ye öncelik ver gibi bir seçenek olması lazım.

Yaptım fakat yine aynı sorun oluyor.

Hatta bu benim format USB'm fakat seçtiğimde yine aynı Boot Manager sorunu ile karşılaşıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_20231022_161347.jpg
    IMG_20231022_161347.jpg
    73,5 KB · Görüntüleme: 25

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı