Format atılmıyor

raevenn

Hectopat
Daha fazla  
İyi forumlar. Ben Rufus üzerinden Windows 10 UEFI seçeneğini işaretleyip USB'ye attım dosyayı. Bilgisayara takınca setup açılıyo,r her şey tamamlandığında yeniden başlıyor. Yeniden başladıktan sonra tekrardan setup açılıyor ve kurulum devam etmiyor, yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi forumlar. Ben Rufus üzerinden Windows 10 UEFI seçeneğini işaretleyip USB'ye attım dosyayı. Bilgisayara takınca setup açılıyor, r her şey tamamlandığında yeniden başlıyor. Yeniden başladıktan sonra tekrardan setup açılıyor ve kurulum devam etmiyor, yardım eder misiniz?

Hocam ben de böyle bir sorunda karşılaşmıştım. Birkaç kez daha denedikten sonra sorun kalkmıştı. Eğer olmazsa Microsoft'un destek bölümüne yazın. Çok bekletmezler diye düşünüyorum cevap için. :)

Hocam ben de böyle bir sorunda karşılaşmıştım. Birkaç kez daha denedikten sonra sorun kalkmıştı. Eğer olmazsa Microsoft'un destek bölümüne yazın. Çok bekletmezler diye düşünüyorum cevap için. :)
USB'yi cikartmazsan ne kadar denersen dene surekli ayni ekran gelecektir. Yanlis bilgi verip arkadasi 100 kere format attirmaya zorlamanin bir manasi yok diye dusunuyorum.

USB'yi cikartmazsan ne kadar denersen dene surekli ayni ekran gelecektir. Yanlış bilgi verip arkadasi 100 kere format attirmaya zorlamanin bir manasi yok diye dusunuyorum.

Kusura bakmayın, benim bu bilgisayarlarla pek bir bilgim yok. Ben sadece yaşadığımı belirttim. Sonra da zaten Microsoft'tan yardım alabileceğini söyledim. Yani benim pek bir bilgim yok bu konularda. Sadece öneri verdim. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı