slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #1 Yani format atınca düzelecekse çok umurumda olan bir şey yok, önemli olanları buluta atacağım zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2025
Çözüm slim14 4 Eylül 2025 claus dedi: Bilgisayarcı yapsın o halde. Basit bir şey zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Bitdefender indirdim virusleri temizledim sorun çözüldü.
claus dedi: Bilgisayarcı yapsın o halde. Basit bir şey zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam Bitdefender indirdim virusleri temizledim sorun çözüldü.
xFelpix Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #2 Hocam Windows dosyalarında eksik bozuk programlar veya dosyalar varsa düzelir ama donanım olarak SSD HDD RAM de sıkıntı varsa mavi ekran devam eder. Artı 0 Eksi
Hocam Windows dosyalarında eksik bozuk programlar veya dosyalar varsa düzelir ama donanım olarak SSD HDD RAM de sıkıntı varsa mavi ekran devam eder.
KS KS slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2025 #3 Donanımsl bir sorun olduğunu düşünmüyorum sebebi ise windows update kısmı kullanılamıyor yazılımsal hata bence deneyeceğim devam ederse garantiye gönderirim yüksek ihtimalle. xFelpix dedi: Hocam Windows dosyalarında eksik bozuk programlar veya dosyalar varsa düzelir ama donanım olarak SSD HDD RAM de sıkıntı varsa mavi ekran devam eder. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Donanımsl bir sorun olduğunu düşünmüyorum sebebi ise windows update kısmı kullanılamıyor yazılımsal hata bence deneyeceğim devam ederse garantiye gönderirim yüksek ihtimalle. xFelpix dedi: Hocam Windows dosyalarında eksik bozuk programlar veya dosyalar varsa düzelir ama donanım olarak SSD HDD RAM de sıkıntı varsa mavi ekran devam eder. Genişletmek için tıkla...
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.759 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #4 Düzelmez, illa atacaksan format at sonra mavi ekran alınca dosyaları yolla yardımcı oluruz. Artı 0 Eksi
KS KS slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #5 claus dedi: Düzelmez, illa atacaksan format at sonra mavi ekran alınca dosyaları yolla yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... 5 tane minidump dosyası atmıştım aynı gün açtığım konuda. Artı 0 Eksi
claus dedi: Düzelmez, illa atacaksan format at sonra mavi ekran alınca dosyaları yolla yardımcı oluruz. Genişletmek için tıkla... 5 tane minidump dosyası atmıştım aynı gün açtığım konuda.
A Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 6.309 Çözümler 40 Yer Cayman Adaları 4 Eylül 2025 #6 Donanımsal ise devam eder. Artı 0 Eksi
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.759 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #7 slim14 dedi: 5 tane minidump dosyası atmıştım aynı gün açtığım konuda. Genişletmek için tıkla... O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla. Artı 0 Eksi
slim14 dedi: 5 tane minidump dosyası atmıştım aynı gün açtığım konuda. Genişletmek için tıkla... O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla.
KS KS slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #8 claus dedi: O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. claus dedi: O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla. Genişletmek için tıkla... 090325-13640-01.zip drive.google.com Son düzenleme: 4 Eylül 2025 Artı 0 Eksi
claus dedi: O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. claus dedi: O konuyu bilmiyorum. Temiz bir Win 11 kurup sonra sürücü bulucu veya optimizasyon programları vb. yükleme ve mavi ekran alınca dosyaları yolla. Genişletmek için tıkla... 090325-13640-01.zip drive.google.com
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.759 Makaleler 60 Çözümler 827 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #9 Temiz kurulum yaptın mı ? Ondan sonra mı bu hatayı aldın ? Artı 0 Eksi
KS KS slim14 Centipat Katılım 18 Nisan 2024 Mesajlar 675 Çözümler 3 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2025 #10 Yaptım. Artı 0 Eksi