Format atma takıntısı

348103

Hectopat
Merhaba öncelikle hayatınızda duyacağınız en saçma ve en garip takıntıya sahibim bilgisayarda en ufak bir donma veya kurarken en ufak garip bir şey ki garip dediğim şey de BIOS'ta ekranın çok ufak dalgalanması vs. yani psikolojik bir rahatsızlık mı bilmiyorum ancak hayatım gayet normal takıntılı biri de değilimdir sadece format atarken böyle durumlar yaşıyorum. Gün içinde 50 kez "tüh be böyle bir sorun yaşandı kesin ama kesin işletim sistemi bozuk kurulacak şimdi" diyorum ve yeniden format atıyorum. Bu takıntıya sahip olmuş ve atlatmış biri varsa veya bir şeyler önermek isteyen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Günde bir kere format atardım eskiden. İnanılmaz takıntılıydım. Şu an da destek alıyorum, onunla aştım çoğunu.

Günde bir kere format atardım eskiden. İnanılmaz takıntılıydım. Şu an da destek alıyorum, onunla aştım çoğunu.

Hocam ben tek gün içinde 10 kez falan atıyorum artık psikolojik bir rahatsızlık mı onu da bilmiyorum.

Düzgün bir USB ve düzgün bir diskiniz olduktan sonra USB'ye düzgün bir imaj kurarsanız zaten sorun olmaz, size günde 3 öğün terapist randevusu yazıyorum

Eskiden en kötü 2 günde bir format atardım. Rekorum 3 ay format atmamak. Şu anda ayda 1 falan format atıyorum. Bir yerden sonra 500 GB oyun indirince üşengeçlik devreye giriyor. Fakat çok kötü bir durum yaşamayan anlamaz .

Düzgün bir USB ve düzgün bir diskiniz olduktan sonra USB'ye düzgün bir imaj kurarsanız zaten sorun olmaz, size günde 3 öğün terapist randevusu yazıyorum.

Hocam USB gayet sağlam hatta birkaç kez değiştirdim de bu takıntı yüzünden ama sorun dediğim çok ufak tefek sorunlar mesela ekranın bir anlık donması gibi ben de farkındayım ancak beynime söz geçiremiyorum.

Hocam gerçekten hayatımda gördüğüm en iğrenç takıntı oyun oynamıyorum kaç aydır bilgisayar boşuna varmış gibi sanki.

Ahahah bende takıntılıydım sürekli format atardım baktım ki bir b*ka yaramıyor kendi kendine format atma takıntım bitti

Hocam nasıl o kadar sık format atıyorsunuz ki. Hiç oyun, program, dosya ve fotoğraf barındırmıyor musunuz bilgisayarınızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…