Format atma takıntısı

Hocam USB gayet sağlam hatta birkaç kez değiştirdim de bu takıntı yüzünden ama sorun dediğim çok ufak tefek sorunlar mesela ekranın bir anlık donması gibi ben de farkındayım ancak beynime söz geçiremiyorum.

O zaman bilgisayar kullanmayın lütfen, sigaraya, içkiye bağımlı olmayı bilirim ama format atmaya bağımlı olanı ilk defa gördüm.

Hocam nasıl o kadar sık format atıyorsunuz ki. Hiç oyun, program, dosya ve fotoğraf barındırmıyor musunuz bilgisayarınızda?

Hocam ilk format attığım zaman 1 TB hepsi tamamen dolu sayılırdı ancak bu takıntı başladıktan sonra zaten hiçbir şey indiremeden format atıyorsunuz.

Merhaba öncelikle hayatınızda duyacağınız en saçma ve en garip takıntıya sahibim bilgisayarda en ufak bir donma veya kurarken en ufak garip bir şey ki garip dediğim şey de BIOS'ta ekranın çok ufak dalgalanması vs. yani psikolojik bir rahatsızlık mı bilmiyorum ancak hayatım gayet normal takıntılı biri de değilimdir sadece format atarken böyle durumlar yaşıyorum. Gün içinde 50 kez "tüh be böyle bir sorun yaşandı kesin ama kesin işletim sistemi bozuk kurulacak şimdi" diyorum ve yeniden format atıyorum. Bu takıntıya sahip olmuş ve atlatmış biri varsa veya bir şeyler önermek isteyen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Bilgisayar boş format atarken ya bozulursa gibi bir düşünce kur kafanda kendini kontrol edebilirsen bu sorun ortadan kalkar.

Zaten yapmayın. Dediğimiz gibi bu bir takıntı. Dışarıdan bakınca garip geliyor ama insan yaşamadan anlamaz ona vurgu yapmak istedim.

Bende eskiden çok kötü bilgisayaralar kullandım, küçüktüm ve malum masaüstünde bile takılmalar vardı ancak sistem çökmedikçe veya virüs girmedikçe format atmazdım.

Aynı sorun bende var hatta şu an Windows geri yüklüyorum gerçi format olarak geçiyor mu bilmiyorum da.

Hocam çok iğrenç bir durum sırf şu iş yüzünden uyku düzenim de bozuldu.

Takıntılı olduğun için mi sağlık kategorisine açtın?

Evet hocam çünkü artık psikolojik bir rahatsızlık olduğunu düşünmeye başladım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı