Format atmadan sistem kurtarılabilir mi?

Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Kingston a2000 C diski
En son MSConfig'ten normal başlangıcı seçtim.

NVIDIA ekran kartı güncellemesi yarıda iken pc yi yeniden başlattım.

Daha da açılmıyor ekteki resimde takılı kalıyor.

BIOS reset atsam düzelir mi

Dosya Ekleri

• Screenshot_2023-06-20-01-05-46-356_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2023-06-20-01-05-46-356_com.android.chrome.jpg
    43,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Format en temiz yol fakat format atmaya zaman olmayabilir veya yedekleme yapmamış olabilirsiniz.UEFI donanım yazılımı ayarları > ve sonra yeniden başlat.
Bilgisayar yeniden başlatıldığında otomatik olarak BIOS'a girecek. Siz isterseniz elinizle de bilgisayarı yeniden başlatım BIOS tuşu ile BIOS'a girebilirsiniz. Amaç BIOS'a girmek.
Burada da boot sekmesine geliyoruz ve burada bulunan boot mode kısmı UEFI ise basıp legacy yapıyoruz. Daha sonra enterledikten sonra gelen uyarılara da ok diyoruz ve F10 tuşuna basıp enter yapıyoruz.
Bilgisayar yeniden açıldığında normal açılacaktır.

En son MSConfig'ten normal başlangıcı seçtim.

NVIDIA ekran kartı güncellemesi yarıda iken PC'yi yeniden başlattım.

Daha da açılmıyor ekteki resimde takılı kalıyor.

BIOS tarihini 1 gün öncesine alsam düzelir mi?

Hocam gözünü seveyim BIOS tarihini geriye alsan ne fark eder, ileriye alsan ne fark eder?

Format en temiz yol fakat format atmaya zaman olmayabilir veya yedekleme yapmamış olabilirsiniz. UEFI donanım yazılımı ayarları > ve sonra yeniden başlat.
Bilgisayar yeniden başlatıldığında otomatik olarak BIOS'a girecek. Siz isterseniz elinizle de bilgisayarı yeniden başlatım BIOS tuşu ile BIOS'a girebilirsiniz. Amaç BIOS'a girmek.
Burada da boot sekmesine geliyoruz ve burada bulunan boot mode kısmı UEFI ise basıp legacy yapıyoruz. Daha sonra enterledikten sonra gelen uyarılara da ok diyoruz ve F10 tuşuna basıp enter yapıyoruz.
Bilgisayar yeniden açıldığında normal açılacak.

Olmadı.

Hocam gözünü seveyim BIOS tarihini geriye alsan ne fark eder, ileriye alsan ne fark eder?

Arkadaş dedi, dene. Ben de bilmiyorum. Sordum işe yarayacağını umarak.

Format en temiz yol fakat format atmaya zaman olmayabilir veya yedekleme yapmamış olabilirsiniz. UEFI donanım yazılımı ayarları > ve sonra yeniden başlat.
Bilgisayar yeniden açıldığında normal açılacaktır.

Hocam öyle bir yazi çıkmadı, disable ve enable yazıyor.

C diskindeki verileri kopyalayarak bilgisayarı sıfırladım.

Dosya Ekleri

• 16872139871174568096144356346293.jpg
    16872139871174568096144356346293.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı