Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Kaspersky siber güvenlik yazılımıyla üstün virüs koruması elde edin. Ücretsiz sürümü veya deneme sürümünü indirin ve en yeni siber saldırılara ve tehditlere karşı kendinizi koruyun.
Sizden 0TL istiyecektir ücretsiz deneme sürümü kart bilgilerinizi girdikten sonra aktif olacaktır 1 aylık sanırsam Google üzerinden Kaspersky hesap ayarlarına girin link bırakacağım birazdan oradan otomatik yenilemeyi kapatırsınız sorununuz çözülür.
Merhaba, bugün bu tarz konular hakkında çok konu açtım biliyorum, kusura bakmayın. Bilgisayarımda muhtemelen virüs var, format atmak istiyordum ancak 5 yıllık çok güzel hatıralarım var ve hepsini tek tek ayıklayamam. Bunun için bir antivirüs programı kullanacağım. 1 tane olmasına gerek yok, birden fazla da olabilir. Bana ücretli/ücretsiz kaliteli antivirüs programı önerebilir misiniz?
Bitdefender Antivirus Free offers powerful antivirus protection that is light on any device's resources. The only free antivirus that you'll ever need!
Kaspersky Free ile ücretsiz antivirüs korumasını indirin. Bu en yüksek puanlı bulut antivirüs ailenizi virüslere, kötü amaçlı yazılımlara, fidye yazılımlarına, Truva atlarına ve diğer tehditlere karşı korur.
Olabilir tabii ki de free olanı indirin ama o çalışıyorsa
(Benim cahilliğiminde kusuruna bakmayın antivirüs kullanmıyorumda tavsiyede etmiyorumda sizin gibi zor durumlarda kullanıyorum sadece.)
Olabilir tabii ki de free olanı indirin ama o çalışıyorsa
(Benim cahilliğiminde kusuruna bakmayın antivirüs kullanmıyorumda tavsiyede etmiyorumda sizin gibi zor durumlarda kullanıyorum sadece.)