Birazdan yatarım. Tüm önerilerimi yapıp gideyim. Kullanmanı önerdiğim antivirüsleri aşağıya bırakıyorum hepsi cihazımda var. Ara ara taratırım.
Norton Power Eraser (NPE) is a free virus removal tool for Windows. It detects and removes viruses, malwares, spywares, trojans and threats from your computer.
support.norton.com
ESET Çevrimiçi Tarayıcı ile bilgisayarınızdaki zararlı yazılımları tarayın. Ücretsiz çevrimiçi virüs tarayıcımız her türlü virüsü bulabilir ve bilgisayararınızdan kaldırabilir.
www.eset.com
Emsisoft Emergency Kit is the ultimate free anti-malware and antivirus tool to scan, detect and remove viruses, keyloggers and other malware threats.
www.emsisoft.com
Malwarebytes offers advanced antivirus, anti-malware, privacy and scam protection for all your devices. Protect your digital life today.
www.malwarebytes.com
Bunlarla üzerinden geç. Hepsi 2. tarama aracı. Yani 7 24 korumuyorlar. Malwarebytes koruyor ama o 2000 TL civarı o yüzden abonelik önermiyorum. Kurunca abonelik yerinden 14 gün ücretsiz korumayı kapatın yoksa Kaspersky ile çakışırlar. Merak etmeyin kart istemediği için para çekmez 14 gün sonra free ye döner ama ben yükleyince direkt free ye çeviriyorum.