Format atmadan virüs nasıl temizlenir?

Verileri sızdırılmış olabilir, fazlasıyla verisi olduğunu söylemiş, Kaspersky Premium'da bunu taratabilir.

Çok fazla soru sordum ancak taramaya 24 saat sürer diyor ve internet çalışmıyor tararken, bir sorun yok değil mi?

Çok fazla soru sordum ancak taramaya 24 saat sürer diyor ve internet çalışmıyor tararken, bir sorun yok değil mi?
İnternet olmadan kaspersky bir hiç. Asıl korumasını networkten sağlıyor. Normalde yüzde 99.90 larda ama şu an anca yüzde 70-75 algılar. İnterneti açın.

O kadar sürmez, internet neden çalışmıyor?

İnternet olmadan kaspersky bir hiç. Asıl korumasını networkten sağlıyor. Normalde yüzde 99.90 larda ama şu an anca yüzde 70-75 algılar. İnterneti açın.
O anlamda değil, internetim açık ve var sadece ben kullanamıyorum kaspersky açıkken. yani google vs açılmıyor. Şimdi 24 saat bilgisayarımı kullanamayacağım galiba.

O anlamda değil, internetim açık ve var sadece ben kullanamıyorum Kaspersky açıkken. Yani Google vs açılmıyor. Şimdi 24 saat bilgisayarımı kullanamayacağım galiba.

Kaspersky o kadar uzun taramaz ben 1 TB veriyi 3 saatte mi taramıştım o civarda. Zamanla o süre azalır. ESET gibi bir av bile en kötü PC de 10 saatte bitiriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…