Format atmadan Windows 11'den 10'a dönmek mümkün mü?

Elinizde bir Flash bellek olması gerekli. Windows 10 iso sürücüsünü indirin ve Sürücünün içinden Flash'a Kurulum dosyasını yazdırın. Biostan USB ile başlatın. Format atmayı bilmiyorsanız YouTube'dan kısa bir araştırma ile bilgilenebilirsiniz. (Unutmayın Windows sürümünün bulunduğu diski sileceğiniz için o diskte bulunan dosyalar da silinecek.)
 
Elinizde bir flash bellek olması gerekli. Windows 10 ISO sürücüsünü indirin ve sürücünün içinden Flash'a kurulum dosyasını yazdırın. BIOS'tan USB ile başlatın. Format atmayı bilmiyorsanız YouTube'dan kısa bir araştırma ile bilgilenebilirsiniz. (unutmayın Windows sürümünün bulunduğu diski sileceğiniz için o diskte bulunan dosyalar da silinecek.)

Nasıl format atıldığını biliyorum.
 
YouTube'dan kısa bir araştırma ile bulabilirsiniz. Kolay bir işlem fakat riskli. Bilgisayarcıya götürmenizi tavsiye etmem.
zira bilgisayarcılar yaşadığım yerde en az 70 TL alıyorlar sırf format için.

Bilgisayarım Monster gerekirse mağazasına götürür yaptırırım ama babam orada Windows'ta almış ama bize key vermediler PC direk Windows kurulu olarak geldi ben sadece kurulum yaptım tekrar Windows kurduğumda orijinal Windows'umu nasıl etkinleştiricem?
1637933787239.png
 
Bilgisayarım Monster gerekirse mağazasına götürür yaptırırım ama babam orada Windows'ta almış ama bize key vermediler PC direk Windows kurulu olarak geldi ben sadece kurulum yaptım tekrar Windows kurduğumda orijinal Windows'umu nasıl etkinleştiricem?Eki Görüntüle 1226172
Bu konu hakkında bir bilgim yok. Firmaya sorabilirsiniz. İlgilenecektirler.
 

Geri
Yukarı