Format atmadan yeni Windows kurulur mu?

Daha fazla  
Merhaba dostlar. Windows sürümümün süresi doldu. Disklerim dolu, tekrar silip yüklemek istemiyorum. Format atmadan ya da sıfırlamadan yeni Windows kurulabilir mi?
1615537494770.png

Format esnasında yükseltme seçeneği ile veya özel kurulum yaparken diskleri biçimlendirmeden kuruluma başlarsanız eski Windows'unuz ''Windows.old'' klasörüne taşınır, bu da bir seçenek fakat depolamada yerim yok diyorsunuz. Mecburen yedek almanız gerekir.

Merhaba dostlar. Windows sürümümün süresi doldu. Disklerim dolu, tekrar silip yüklemek istemiyorum. Format atmadan ya da sıfırlamadan yeni Windows kurulabilir mi?
Eki Görüntüle 918383
Windows 10 hem temizlik yapmadan hem temizlik yaparak kurulabiliyor. Biraz da olsa yer açman yeterli.

Windows Update ile sistemi güncelleyebilirsiniz. Windows Update denediniz mi ki?

Akşam güncelleme yaptım, fakat değişen bir şey olmadı. Sürekli güncellemeleri yapıyorum. Dün girip baktığım da bir güncelleme mevcut değildi. Bugün baktığım da 3 tane güncelleme var. Hepsi bugün gelmiş olamaz değil mi?
(Yanlış isem düzeltin.)
1615539180317.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı