Format atmak için 20 TL isteyen dükkan

Windows 8 ve üstü bilgisayarlarda bilgisayari sıfırla diye bir seçenek var her seyi siliyor windows'u baştan yüklüyor ve orjinalliğide bozulmuyor.

Windows sürümünüz 7 ise ilk önce Windows Loader adlı program ile ücretsiz lisansı veriyor . Lisans otomatik olarak algılandığı zaman oradaki yazı kalkıyor . Ve güncellemeleri de Windows Upadte üzerinden güncelleyebilir format atmanıza da gerek kalmaz .

Ben çocukken mahallede film satan dükkanı olan bir abi vardı, o da20 tl istiyordu format atmaya , korsan windows yüklüyordu ama korsan windows uyarısı vs. hiç almadım, orjinal windows'tan farkı yoktu. adam işini iyi yapıyordu.

Bizim burda 40 tl istiyolar.
Şöyle söyliyim benim laptopta baştan vardı orjinal win8.Kendi aracıyla bilgisayarı temizledi ve para aldı.Bir tuşa basarak :)
Bilen arkadaş varsa da BIOS um eski BIOS oldu sebebini bilen var mıdır?

Windows sürümünüz 7 ise ilk önce Windows Loader adlı program ile ücretsiz lisansı veriyor . Lisans otomatik olarak algılandığı zaman oradaki yazı kalkıyor . Ve güncellemeleri de Windows Upadte üzerinden güncelleyebilir format atmanıza da gerek kalmaz .
Korsan yöntem bu. Denemeyin bile.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı