Programları kaybetmeden format atmak

Abdullahİshak

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Windows 7 işletim sistemi olan bilgisayarıma format atmak istiyorum. Programlarımı kaybetmeden nasıl yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows imajını alıp tekrar kurabilirsin fakat formatın amacı çok da gerçekleşmez. Komple temiz atılmayan her format sadece zaman kaybıdır, eğer çok temiz bir imaj dosyanız yoksa.

Windows imajını alıp tekrar kurabilirsin fakat formatın amacı çok da gerçekleşmez. Komple temiz atılmayan her format sadece zaman kaybıdır, eğer çok temiz bir imaj dosyanız yoksa.
Bunu da formatı yeni atıp programlarını kurup imajını aldıysanız mantıklı bulabilirim. Sıfır cihaza sıfır yedek mantığı.

Merhaba arkadaşlar,

Windows 7 işletim sistemi olan bilgisayarıma format atmak istiyorum. Programlarımı kaybetmeden nasıl yaparım?

D diski varsa, eğer yoksa D diski oluşturup programlarını ve silinmesini istemediğin şeyleri D diskine atıp format ekranında ise C diskini biçimlendirip kurabilirsiniz.

Teşekkürler peki Windows 7 formatını nasıl atacağım ISO dosyam yok key aklımda değil.

Buradan Windows 7 ISO dosyasını indirip Rufus programıyla USB belleğe yazdırabilirsiniz. Key OEM ise otomatik etkinleşebilir fakat Windows 7 için böyle mi emin değilim.

Buradan Windows 7 ISO dosyasını indirip Rufus programıyla USB belleğe yazdırabilirsiniz. Key OEM ise otomatik etkinleşebilir fakat Windows 7 için böyle mi emin değilim.

Teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı