M mutlalk Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 265 14 Ağustos 2024 #1 Şimdi format atcağım ama BIOS Drive yüklemem lazımmı illa çünkü bir ara BIOS güncelleme yaprken anakart çöp oldu bunda da olmasını istemem anakart Intel H61. Konu onaylanma ne zaman? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
Şimdi format atcağım ama BIOS Drive yüklemem lazımmı illa çünkü bir ara BIOS güncelleme yaprken anakart çöp oldu bunda da olmasını istemem anakart Intel H61. Konu onaylanma ne zaman?
Enlightened Centipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #2 İşletim sistemi formatlayacaksanız BIOS güncellemesi şart değil. Artı 0 Eksi
KS KS M mutlalk Decapat Katılım 2 Şubat 2023 Mesajlar 265 14 Ağustos 2024 #3 Enlightened dedi: İşletim sistemi formatlayacaksanız BIOS güncellemesi şart değil. Genişletmek için tıkla... Evet direk Windows a format atcam Artı 0 Eksi
Enlightened dedi: İşletim sistemi formatlayacaksanız BIOS güncellemesi şart değil. Genişletmek için tıkla... Evet direk Windows a format atcam