Format atmak mantıklı mı?

Makaleler
2
Yer
5391AA Netherlands
Daha fazla  
Meslek
ben mezun oldum la
Çok takıntılı bir insanım. Bilgisayarımda gereksiz çok dosya var ve ben deli gibi format atmak istiyorum. Format attıktan sonra Valorant'ta çoğu kişinin yaşadığı mavi ekran problemi yaşar mıyım? Veya bir performans sorunu yaşar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer donanım kaynaklı bir problem yoksa format atılmamalı. Onun dışında format, normal şartlar altında bilgisayarınızı hızlandırmaz. Temiz kurulum yapmanız için ya yazılımsal bir problem olmalı, ya da dediğiniz gibi bilgisayarınız aylarca, yıllarca çok fazla gereksiz şey birikmiş olmalı.
Ben üçüncüsünü yaşadığım için yılda 2-3 kere format atıyorum. Fazla aslında. 1 kere yetmeli normal kullanıcılar için.
Eğer eksiksiz bir şekilde driverlerinizi kurarsanız mavi ekran hatası yaşamazsınız.

Çok takıntılı bir insanım. Bilgisayarımda gereksiz çok dosya var ve ben deli gibi format atmak istiyorum. Format attıktan sonra Valorant'ta çoğu kişinin yaşadığı mavi ekran problemi yaşar mıyım? Veya bir performans sorunu yaşar mıyım?

Tamamen aynıyız, bu tarz konularda takıntılı olmak gerçekten kötü. Ben de en geç iki ayda bir, en erken iki haftada bir format atarım. Bunu yapmayı bırakmamız lazım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı