P Progezzion Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #1 FreeDOS bilgisayar almıştım bir komşuya Windows kuru ver diye vermiştim. Office falan kuracağım diye içine 7 tane virüs yüklemiş. Format atsam içine hiç virüs bulaşmamış gibi güvenle kullanabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2025
FreeDOS bilgisayar almıştım bir komşuya Windows kuru ver diye vermiştim. Office falan kuracağım diye içine 7 tane virüs yüklemiş. Format atsam içine hiç virüs bulaşmamış gibi güvenle kullanabilir miyim?
KS KS P Progezzion Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #11 Sakuya Izayoi dedi: Bence çok bilinmedik uygulama indirmiyorsaniz almanıza gerek bile yok. Defender yetiyor zaten artık. Genişletmek için tıkla... Defender yeter büyük ihtimalle de malwarebytes, kaspersky, avast iyi midir? Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Bence çok bilinmedik uygulama indirmiyorsaniz almanıza gerek bile yok. Defender yetiyor zaten artık. Genişletmek için tıkla... Defender yeter büyük ihtimalle de malwarebytes, kaspersky, avast iyi midir?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.587 Makaleler 5 Çözümler 274 21 Haziran 2025 #12 Progezzion dedi: Defender yeter büyük ihtimalle de malwarebytes, kaspersky, avast iyi midir? Genişletmek için tıkla... Avast diğer ikisi kadar iyi değildir. Diğer ikisi arasından da Kaspersky yeterlidir diye düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Progezzion dedi: Defender yeter büyük ihtimalle de malwarebytes, kaspersky, avast iyi midir? Genişletmek için tıkla... Avast diğer ikisi kadar iyi değildir. Diğer ikisi arasından da Kaspersky yeterlidir diye düşünüyorum.
KS KS P Progezzion Centipat Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2025 #13 0 alınmış hiçbir şey olmayan bir bilgisayara format atmak ne kadar sürer? Bilgisayarcıda kalmadan gidip 1 saatte alabilir miyim? Artı 0 Eksi
0 alınmış hiçbir şey olmayan bir bilgisayara format atmak ne kadar sürer? Bilgisayarcıda kalmadan gidip 1 saatte alabilir miyim?
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.587 Makaleler 5 Çözümler 274 22 Haziran 2025 #14 Progezzion dedi: 0 alınmış hiçbir şey olmayan bir bilgisayara format atmak ne kadar sürer? Bilgisayarcıda kalmadan gidip 1 saatte alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeniyse 1 saat ancak sürer her şeyiyle. Benimki gibi eskiyse 3 saat sürer tam olarak güncelleme sürücüsü vs derken. Artı 0 Eksi
Progezzion dedi: 0 alınmış hiçbir şey olmayan bir bilgisayara format atmak ne kadar sürer? Bilgisayarcıda kalmadan gidip 1 saatte alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Bilgisayar yeniyse 1 saat ancak sürer her şeyiyle. Benimki gibi eskiyse 3 saat sürer tam olarak güncelleme sürücüsü vs derken.