S 

Silinen üye 185173
Ziyaretçi
Selamlar, formatın zararlı olduğu söyleniyor. Peki format atmak yerine ne yapmalıyız?

Formatın zararlı olduğu söyleniyor.
Peki format atmak yerine ne yapmalıyız?
Formatın zararlı olduğu söyleniyor.
Peki format atmak yerine ne yapmalıyız?
Yukarıda bir arkadaş format atarsanız bilgisayar yavaşlar ama bir kereden bir şey olmaz diyor. Bu konuda düşünceleriniz neler?Bu mantığa göre bilgisayarı kullanma. Çünkü kullanırken de sabit diskin ömrünü azaltıyorsun. Formatın hiç bir zararı yoktur. Format işlemi, sabit diskten veri siler. Bu zaten sabit diskte her gün yapılan bir işlemdir. Sabit disk, format atıldı diye bir günde ekstra yavaşlamaz. "Format zararlıdır", bir bakkal uydurmasıdır. Diskten dosya silmek ne kadar zararlı ise format da o kadar zararlıdır.
Bilgisayarını paketleyip tavan arasına kaldırabilirsin. Format zararlıdır mantığına en güzel çözüm budur. Net.
Recep bey, ben formatı yararlı buluyorum zaten bunun aksine bir şey demedim sadece format çok zararlı onun yerine antivirüs programı kurun falan diyenler vardı birde başkalarına sormak istedim. Teşekkürler.Bu mantığa göre bilgisayarı kullanma. Çünkü kullanırken de sabit diskin ömrünü azaltıyorsun. Formatın hiç bir zararı yoktur. Format işlemi, sabit diskten veri siler. Bu zaten sabit diskte her gün yapılan bir işlemdir. Sabit disk, format atıldı diye bir günde ekstra yavaşlamaz. "Format zararlıdır", bir bakkal uydurmasıdır. Diskten dosya silmek ne kadar zararlı ise format da o kadar zararlıdır.
Bilgisayarını paketleyip tavan arasına kaldırabilirsin. Format zararlıdır mantığına en güzel çözüm budur. Net.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.