Format atmalı mıyım?

Ne durumlarda format atılır ve nasıl atılır bilmiyorum ama bazı sorunları çözdüğünü biliyorum. Ben3 ay falan önce topladım bu PC'yi ve bir sürü sorun yaşıyorum. Çeşitli oyunlarda olsun NVIDIA denetim masasında olsun sizce format atmalı mıyım? Pek bir bilgiye sahip değilim. Fakat performansı düşürdüğünü duymuştum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Ne durumlarda format atılır ve nasıl atılır bilmiyorum ama bazı sorunları çözdüğünü biliyorum. Ben3 ay falan önce topladım bu PC'yi ve bir sürü sorun yaşıyorum. Çeşitli oyunlarda olsun NVIDIA denetim masasında olsun sizce format atmalı mıyım? Pek bir bilgiye sahip değilim. Fakat performansı düşürdüğünü duymuştum.

Format performansı düşürmez YouTube'da özellikle bu konuyla alakalı onlarca video var sadece Technopat'ın resmi YouTube sayfasında 3-4 tane video var. Birini izleyerek rahatça yaparsın.

Nasıl bir sorunlar yaşıyorsunuz? Belki biz buradan size yardım ederek sorunları çözebiliriz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı