Format atmalı mıyım?

Ne durumlarda format atılır ve nasıl atılır bilmiyorum ama bazı sorunları çözdüğünü biliyorum. Ben3 ay falan önce topladım bu PC'yi ve bir sürü sorun yaşıyorum. Çeşitli oyunlarda olsun NVIDIA denetim masasında olsun sizce format atmalı mıyım? Pek bir bilgiye sahip değilim. Fakat performansı düşürdüğünü duymuştum.
Şimdiden teşekkür ederim.

Format performansı düşürmez, sorunu daha açık bir şekilde anlatırsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Bu şekilde format atmalısınız ya da atmamalısınız diyemeyiz.

Format performansı düşürmez YouTube'da özellikle bu konuyla alakalı onlarca video var sadece Technopat'ın resmi YouTube sayfasında 3-4 tane video var. Birini izleyerek rahatça yaparsın.

O kadar zor bir olay değil. Ha yapamam diyorsan bir bilgisayarcıya gidip format attırabilirsin. Windows 10 kastırır diye Windows 7 kuruyor bazıları. Dikkatli ol.

Eğer bilgisayarda düzeltilemeyecek derecede kararsızlık sorunu varsa format kolay ve kurtarıcı bir çözümdür.

anlamadığım şey şu videolarda windowsu kuruyorlar peki ben nasıl sileceğim windowsu windows yüklemeyi biliyorum ama silmesini bilmiyorum

Nasıl bir sorunlar yaşıyorsunuz? Belki biz buradan size yardım ederek sorunları çözebiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…