Format attıktan sonra Google geç açılıyor

Garfield™

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Uyku Gurmesi
Bilgisayarıma yeni format attım ve kullandığım tarayıcı Chrome, Chrome ayarları resetledim, eklentileri kaldırdım, giriş sayfamı Google yaptım, buna rağmen Chrome anında açılıyor ancak Google 2-3 sn. sonra geliyor. Anlamadım gitti. Aynı özelliklerdeki başka bir bilgisayara da aynı işlemleri uyguladım Chrome ve Google eş zamanlı olarak sorunsuz açılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma yeni format attım ve kullandığım tarayıcı Chrome, Chrome ayarları resetledim, eklentileri kaldırdım, giriş sayfamı Google yaptım, buna rağmen Chrome anında açılıyor ancak Google 2-3 sn. sonra geliyor. Anlamadım gitti. Aynı özelliklerdeki başka bir bilgisayara da aynı işlemleri uyguladım Chrome ve Google eş zamanlı olarak sorunsuz açılıyor.
Başlarda öyle olabiliyor. Bir süre kullanın. Sorun devam ediyor mu bakın.

İyi de normal değil mi? Sisteminiz ne ayrıca?

Başlangıç sayfasını google.com mu yaptınız elle yoksa default olarak mı bıraktınız? Çünkü google.com yapmaya gerek yok. Varsayılan sayfa aynı işlevi görüyor.

HDD kurduysanız normal

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı