O advenced gibi birsey yaziyorya orada bir sira degisikligi yapmam gerekiyor mu
Benim derdim aslında Windows Update Hata 8E5E03FA | Technopat Sosyal şu konuda orada recep abi virüs falan dedi bende format atayım dedim eğer bu konunun çözümünü biliyorsan formata bile gerek yok .
O advenced gibi birsey yaziyorya orada bir sira degisikligi yapmam gerekiyor mu
Benim derdim aslında Windows Update Hata 8E5E03FA | Technopat Sosyal şu konuda orada recep abi virüs falan dedi bende format atayım dedim eğer bu konunun çözümünü biliyorsan formata bile gerek yok .
Anladığım kadarını söyleyim usbye yazdık bilgisayara taktık reset attık F12ye bastık oradan Harddiski seçtik içinde usb de grünüyor ona bastık format başladı böylemi ?
Anladığım kadarını söyleyim usbye yazdık bilgisayara taktık reset attık F12ye bastık oradan Harddiski seçtik içinde usb de grünüyor ona bastık format başladı böylemi ?
Sana kısaca özetliyim. Usbye gerekli iso dosyasını yazdıktan sonra bilgisayara tak. Daha sonra bilgisayarı yeniden başlat. F12 ye basarak direk olarak boot menüsüne girersin. Eğer F12 devre dışı ise f2'ye basarak biosa gir. Boot sekmesinden taktığın usbyi seç ve bilgisayarı yeniden başlat. Bilgisayar direk olarak usbden başlıyıcak ve kurulum ekranı karşına gelicektir.