Format ekranında disk bölünmüyor

Rylox

Hectopat
Daha fazla  
Selam, format atacaktım disk bölme ekranında ne biçimlendirme, ne silme, ne de bölme kısımları çıkıyor.
Windows'u yükleme diskinden yeniden başlatın diyor, ben Windows'u UltraISO programından USB'siz, DVD'siz format atacağım.

1662308962389.png

Windows akıllı davranıyor. Sen bunu Windows içerisinden yaptığın için eğer şu an kurulu olduğun Windows'u biçimlendirirsen kurulum devam etmez çünkü Windows içerisinden çalıştırıyorsun bunu. USB ile yapsan böyle bir hata almazsın.

Bu format şekli sağlıklı değil önermem ve benimde bildiğim kadarıyla BİOS üzerinden atılmayınca format bölünme yapılmıyor.

Windows akıllı davranıyor. Sen bunu Windows içerisinden yaptığın için eğer şu an kurulu olduğun Windows'u biçimlendirirsen kurulum devam etmez çünkü Windows içerisinden çalıştırıyorsun bunu. USB ile yapsan böyle bir hata almazsın.

Bu format şekli sağlıklı değil önermem ve benim de bildiğim kadarıyla BIOS üzerinden atılmayınca format bölünme yapılmıyor.

Teşekkürler, format dosyalarını USB'nin içine aktarsam format atabilirim değil mi?

Teşekkürler, format dosyalarını USB'nin içine aktarsam format atabilirim değil mi?

Evet, buradan Windows 7 ISO dosyasını istediğiniz sürümünü indirin ve ardından Rufus uygulamasını indirip, USB belleğe yazdırın. Daha sonra BIOS'a girip, boot menüye girip, USB belleği 1. sıraya alın ve Save yapın. Windows kurulum ekranı gelecektir.

Rufus ile atabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki,internet için tp-link kullanıyorum format attıktan sonra tp link internet sürücüsünü bilgisiyarıma kursam çalışır mı? yoksa lan driver'ı gereklimi?

Peki, internet için TP-Link kullanıyorum format attıktan sonra TP-Link internet sürücüsünü bilgisayarıma kursam çalışır mı? Yoksa lan Driver'ı gerekli mi?

İkisini birden atın. Windows 10 olsaydı otomatik yüklerdi sürücüyü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı