Format esnasında disk bölümlendirme

Temiz kurulum yapmak istiyorum. Bunlardan hangilerini sileceğim? Ayrıca 750GB HDD var ve ikiye bölmek istiyorum.

D72B42B5-1533-485D-B231-916F99CA6EE8.jpeg
9159E284-2C4A-4DAF-B430-19AAE7EF633D.jpeg

Bence bölmezsen daha iyi olur. Eğer temiz kurulum yapacaksan hepsini sil. Ama dosyaların varsa iş değişir. Gerçi buradan gördüğüm kadarıyla verileriniz var.

Sürücü 0 bölüm 6 içerisi boş zaten ve 2'ye bölünmüş. Acaba birkaç tane işletimi sistemi mi kurdunuz ya da diğerlerini sizmi böldünüz bu kadar küçük hallere?

Temiz kurulum yapmak istiyorum. Bunlardan hangilerini sileceğim? Ayrıca 750GB HDD var ve ikiye bölmek istiyorum.

Eki Görüntüle 1245880Eki Görüntüle 1245881

İçindeki verileri korumak istediğin bir disk yoksa hepsini sil. Hepsini silince tek bölüm gözükücek. Sonra yeni bölüm oluştur diyerek kapasitenin yarısı kadar oluştur. Sonra tekrardan kalan kapasite ile yeni bir disk daha oluştur.

Baştan hepsini sileceksiniz sonra sağ taraftaki yeni butonundan 2 kere tıklayarak 2'ye böleceksiniz hocam. Lakin başta sildikleriniz bilgisayardaki tüm dosyaları içeriyor yani tamamen formatlanacak dosyalarınız.

Bence bölmezsen daha iyi olur. Eğer temiz kurulum yapacaksan hepsini sil. Ama dosyaların varsa iş değişir. Gerçi buradan gördüğüm kadarıyla verileriniz var.

Sürücü 0 bölüm 6 içerisi boş zaten ve 2'ye bölünmüş. Acaba birkaç tane işletimi sistemi mi kurdunuz ya da diğerlerini sizmi böldünüz bu kadar küçük hallere?

Hocam 750GB HDD zaten 2'ye bölünmüş durumda şu an tam olarak ne yapacağım bilmiyorum.

Baştan hepsini sileceksiniz sonra sağ taraftaki yeni butonundan 2 kere tıklayarak 2'ye böleceksiniz hocam. Lakin başta sildikleriniz bilgisayardaki tüm dosyaları içeriyor yani tamamen formatlanacak dosyalarınız.
Tertemiz windows kurmak istiyorum, sil işaretinle hepsini sileyim değil mi biçimlendir değil yani?
Sürücü 0 bölüm 6 üzerine kur. Geri kalan dosyalarını yedekledikten sonra öbür kısım boş kalır veya öyle bırakırsın karar senin.
Tamamen sıfırlamak istiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı