Temiz kurulum yapmak istiyorum. Bunlardan hangilerini sileceğim? Ayrıca 750GB HDD var ve ikiye bölmek istiyorum.
Temiz kurulum yapmak istiyorum. Bunlardan hangilerini sileceğim? Ayrıca 750GB HDD var ve ikiye bölmek istiyorum.
Eki Görüntüle 1245880Eki Görüntüle 1245881
Bence bölmezsen daha iyi olur. Eğer temiz kurulum yapacaksan hepsini sil. Ama dosyaların varsa iş değişir. Gerçi buradan gördüğüm kadarıyla verileriniz var.
Sürücü 0 bölüm 6 içerisi boş zaten ve 2'ye bölünmüş. Acaba birkaç tane işletimi sistemi mi kurdunuz ya da diğerlerini sizmi böldünüz bu kadar küçük hallere?
Hocam 750GB HDD zaten 2'ye bölünmüş durumda şu an tam olarak ne yapacağım bilmiyorum.
Tertemiz windows kurmak istiyorum, sil işaretinle hepsini sileyim değil mi biçimlendir değil yani?Baştan hepsini sileceksiniz sonra sağ taraftaki yeni butonundan 2 kere tıklayarak 2'ye böleceksiniz hocam. Lakin başta sildikleriniz bilgisayardaki tüm dosyaları içeriyor yani tamamen formatlanacak dosyalarınız.
Tamamen sıfırlamak istiyorum.Sürücü 0 bölüm 6 üzerine kur. Geri kalan dosyalarını yedekledikten sonra öbür kısım boş kalır veya öyle bırakırsın karar senin.
Evet.Tek tek silin hepsini.Tertemiz windows kurmak istiyorum, sil işaretinle hepsini sileyim değil mi biçimlendir değil yani?
İkiye bölmek istiyosan 350000 yazBoyut kısmı böyle mi kalsım ikiye bölceöde ne yazayım oraya?
Eki Görüntüle 1245889Eki Görüntüle 1245889
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.