F ff.genco Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 161 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babasının parasını yiyor 23 Ağustos 2021 #1 Birçok kez UEFI format attım bu flash ile ama bu sefer flashı 1. sıraya alınca anakart logosunda kalıyor. Hiçbir tepki yok. Rufus ile 3-4 kez yazdırdım tekrar, düzelmedi. ISO orijinal.
Birçok kez UEFI format attım bu flash ile ama bu sefer flashı 1. sıraya alınca anakart logosunda kalıyor. Hiçbir tepki yok. Rufus ile 3-4 kez yazdırdım tekrar, düzelmedi. ISO orijinal.
Ambrosia Kilopat Katılım 1 Eylül 2018 Mesajlar 1.685 Çözümler 16 23 Ağustos 2021 #2 BIOS'dan geçmiyor mu yoksa sadece anakart logosunda mı kalıyor? (yani BIOS'a girmek için şu tuşlara basın falan yazıyor mu yazmıyor mu?) Artı 0 Eksi
BIOS'dan geçmiyor mu yoksa sadece anakart logosunda mı kalıyor? (yani BIOS'a girmek için şu tuşlara basın falan yazıyor mu yazmıyor mu?)
KS KS F ff.genco Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 161 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babasının parasını yiyor 23 Ağustos 2021 #3 Ambrosia dedi: BIOS'dan geçmiyor mu yoksa sadece anakart logosunda mı kalıyor? (yani BIOS'a girmek için şu tuşlara basın falan yazıyor mu yazmıyor mu?) Genişletmek için tıkla... yazıyor Artı 0 Eksi
Ambrosia dedi: BIOS'dan geçmiyor mu yoksa sadece anakart logosunda mı kalıyor? (yani BIOS'a girmek için şu tuşlara basın falan yazıyor mu yazmıyor mu?) Genişletmek için tıkla... yazıyor
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 23 Ağustos 2021 #4 ff.genco dedi: Yazıyor. Genişletmek için tıkla... Ne yazıyor? Artı 0 Eksi
KS KS F ff.genco Picopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 161 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek babasının parasını yiyor 23 Ağustos 2021 #5 ff.genco dedi: Yazıyor. Genişletmek için tıkla... F2 BIOS setup F4 recovery yazıyor bundan mı bahsediyordun F2 basınca BIOS girmiyor flashtan başlatınca. Artı 0 Eksi
ff.genco dedi: Yazıyor. Genişletmek için tıkla... F2 BIOS setup F4 recovery yazıyor bundan mı bahsediyordun F2 basınca BIOS girmiyor flashtan başlatınca.