Yani en mantıklısı böyle geldi, çünkü resimler gibi öğeleri kendi bulutuma kaydediyorum rahat oluyor 1 kere kaydetmek.Virüsün hangi diskte olduğunu bilmiyorum. D diskinde bir sorun var ise boşuna format atmış olurum. En iyisi temiz kurulum yapıp,dediğiniz yöntem ile sonradan indirmek.
Nasreddin hocanın sende doğru söylüyorsun olayına gitti konu. Denerim hepsini sağ olun arkadaşlar.
Telefona kopyala.
Başka bir flasş diske kopyalayın.
Format atacağınız disk ve format USB'nizdeki eski tüm veriler silinir çünkü.
Google drive (bedava) gibi bir servis kullanarak upload edip, gizlilik ayarını yalnız siz olarak işaretleyin. Sonra istediğiniz zaman download edersiniz.Hocam USB ile bağlıyorum algılamıyor.
Başka bir flasş diske kopyalayın.
Format atacağınız disk ve format USB'nizdeki eski tüm veriler silinir çünkü.
Ama şu da belki mümkün olabilir. Format flash diskinizi oluşturduktan sonra format dosyalarına dokunmadığınız sürece flash diskte yer varsa içine yedek diye bir klasör açıp o 400 MB'lik yedeğinizi içine atabilirsiniz. Kurulumu etkilemiyor diye biliyorum çünkü. Kurulum esnasında flash dikteki kurulum dosyalarını bozmuyor ve var olan yedeğinize de dokunmuyor. Ama bilgisayarın kendi diski formatlanacağı için illa silinecek oradakiler.
Hocam (D: ) diskine attım sadece C diskini formatlasam sorun çözülürmü yoksa ikisi de otomatik olarak siliniyor mu?
Google Drive (bedava) gibi bir servis kullanarak upload edip, gizlilik ayarını yalnız siz olarak işaretleyin. Sonra istediğiniz zaman download edersiniz.
Upload süresi çok uzun derseniz başka bir USB bellek bulmanız gerek. Maalesef başka seçenek yok.
D:\ sürücüsü dahil format atacağınızı varsayarak söylüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.